Omläggning - en vecka senare...

Idag är det 1 vecka sen Towe brände sina små fingrar och det var dags för omläggning igen. Vi hade tid 13.00 och åkte hemifrån direkt efter lunch.

Det blev till att blötlägga för att få bort kompresserna då såren vätskat en del... men när allt var av och fingrarna torra så såg det rätt så bra ut! Det läker fint och kanske är det delvis på grund av antibiotikan som hon äter, huvudsaken är i alla fall att det går åt rätt håll.

Läkaren som kikade i fredags hade meddelat att om det inte hade blivit till det bättre idag så hade vi fått göra ett besök på kirurgen där de är mer kunniga när det gäller brännskador. Men som det såg ut så behövdes det inte, men än ska man inte ropa hej...

Tog inga bilder idag... tänkte inte på det...

Nya kompresser och ett nytt bandage åkte på och även idag var hon duktig vår lilla tjej. Tålamodet började tryta på slutet då sköterskan fick linda om bandaget, mamman tyckte inte att första lindningen såg ut att bli bra och hållbar så det fick göras om ;)... alla lindar ju säkert olika men jag tyckte att de tidigare omläggningarna var bättre och denna sköterska är nog kanske mindre van än de andra!? Hon verkade lite nervös också men  huvudsaken är ju att det blev bra tillslut!

När vi var hemma igen så var vi bara in snabbt för att ta på barnen kläder för att leka ute, Towe bäddade jag ner i vagnen, hon somnade inte direkt eftersom hon sovit 30 minuter i bilen på vägen till Svenstavik, men efter en liten stund.

Göran och barnen grävde ännu en borg i en annan snöhög och sen lekte vi kurragömma och "dunken" innan vi strax efter 16.00 gick in för att laga mat.

Vi fick svärmor & co. på middag och så skippade vi barngympan idag då Melvin troligtvis håller på att bli sjuk!?




Kommentarer
Postat av: Milla

Så skönt att det läker som det ska. Hur har det gått med Jonnas hand, har det läkt fint?

Kram

2012-02-14 @ 08:07:10
URL: http://familjenellison.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Jo då Jonnas hand har läkt fint och hon har inga men av det som hände... bara ett ärr som kan klia ibland men det är ju en världslig sak ;) det är ju bara tur att hon har alla fingrar kvar!



Kram

2012-02-14 @ 08:43:36
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus