1 års kontroll...

Idag klockan 11.00 var det dags för 1 års kontroll för Towe, nyvaken var hon när vi klev in i bvc rummet men glad, i alla fall till en början...

Hon är ju lite mer blyg än de andra barnen varit och det  samband med att vara nyvaken kanske inte var det bästa men men... Väga och mäta först, hade jag varit smart så hade jag bett att vi skulle mäta efter att farbror docktorn hade undersökt... hon gillar inte på något vis att man håller fast henne...

Skeptisk mot läkaren och att ligga ner, ett kallt stetoskop... ja med nappen i munnen och att hålla mamman om halsen så kunde hon i alla fall bli undersökt! Klart godkänt!

Sen var det dags för sprutorna varken Annica (sköterskan) eller docktorn var beredd på hennes styrka i benen!!! De fick hålla ordentligt och  när de var redo att sticka skrek hon redan i högan sky, hon var förbannad och jag vet inte om hon ens märkte av sprutorna!?

Jag bad docktorn att kolla Melvins näsa också, (han var ledig från dagis för att följa med) han är ju alltid täppt och  man får varje morgon gräva efter enorma snorkråkor utan att han är förkyld... tror kanske det är lite trångt eller så är han bara lite svullen och irriterad i slemhinnorna!? Koksaltlösning på spray och nozoil fick vi som tips så det har inhandlats.
Han var jätte duktig, satte sig bara på stolen och lät docktorn kika i både öron, hals och näsa utan problem, Annica sa att snart bokar han tiden själv också ;)

Towe vägde i alla fall 10280 gram och var ca 75 cm lång... fick inte till något bra mått als för hon vart såklart skitförbannad av att bli fasthållen!!!

Nu ikväll har hon inte riktigt varit sig lik så lite alvedon innan läggdags, märktes att hon är öm i benen...

Puss puss♥





10280g

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus