Djungelhuset!

Idag blev det som sagt Djungelhuset för nästan hela familjen, vi lämnade Towe med farmor och tog med oss Tony i stället!

Innan vi åkte mot staden stannade vi till i Svensta då Göran hade möte med sin jobbcoach, som tur var gick det snabbt!

Innan Djungelhuset blev det ett kort besök på Jula för att byta ut låset till ytterdörren, inte själva låskolven utan bara mekanismen eller vad det heter... det var så sneda och vinda hål att det inte gick att få dit.. Vi köpte nämligen ett nytt dörrhandtag sist vi var i stan, även detta var snett och vint men Göran fick tillslut dit det, var ganska tvunget då det förra ramlade isär...

Vi kom till Djungelhuset strax innan 11.00 tror jag det var och vi stannade till 15.00, det tog inte lång stund innan alla satt och gapade som fågelholkar i bilen, då även mamman ;)

Men en sak måste jag säga; jag påstår inte på något sätt att våra barn är änglar men fy vilka respektlösa och uppkäftiga ungar det finns! Vi har nog lyckats rätt så bra med att uppfostra vår hög (även om de också kan) om man jämför med vissa andra föräldrar! Det verkar visst som att barnen får göra som de vill nuförtiden!?

Jaja, vi har haft en rätt så mysig dag, trots lite tjat och gnabb...

Towe har haft det bra med farmor hela dagen, Jonna sover där i natt, meja sov där natten till idag och resten ligger också i sina sängar nu, blev lite senare idag än vanligt...

Middag fick vi hos svärmor, Göran stannade hemma och skottade tung snö i 2 timmar så honom tog vi med mat hem till.

Nu lite mys innan läggdags!

Puss puss♥

ps. Träffade även på en gammal bekant från tiden då Casper var liten och vi gick på öppna förskolan! Jätte roligt att se dig igen Åsa och att se Isabelle efter så många år! Hon var sig lik fast mycket större så klart!

Kommentarer
Postat av: Elin

Varje gång vi är på Djungelhuset tänker jag samma sak, vart är vissa barns föräldrar?! Sist vi var där rev några större barn hela leklandet för de mindre och slängde ner grejerna i rutschkanan...

2012-01-05 @ 08:50:09
Postat av: Kimsan

Ja det är konstigt då det ändå står ganska tydligt vilka regler som gäller + att man måste väl kunna känna efter lite själv vad som är rimligt och inte!?

Finns det regler så ska de respekteras och man ska inte bara släppa ungarna lös och tro att allt sköter sig själv... inget daghem precis!

2012-01-05 @ 16:22:05
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Faster Nena

Vart är djungelhuset och är det ett lekhus?

2012-01-06 @ 02:28:37
URL: http://boerjesdotter.blogspot.com/
Postat av: Kimsan

Japp det är ett stort lekhus och det ligger i Östersund! Tänkte släpa med mig pappa & co. någon gång också, mammaorna och papporna får ju också klättra i den gigantiska klätterställningen ;P



Kramiz

2012-01-06 @ 23:21:20
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus