Fritids är barnvakt under möte!

I torsdags eftermiddag hade vi ju möte på skolan med Casper och hans lärare. Några incidenter behövdes klaras upp och lite annat tas upp, blev ett rätt bra möte i slutändan!

I alla fall så hade vi inte chans att få någon barnvakt, både Susanne, Patrik och Maria jobbade... Jag hade pratat med dem på dagis och de lovade att M&M fick vara där lite längre, men eftersom Melvin följde med på bvc i stället så var det bara Meja på dagis.

Vi bestämde att bara jag skulle gå på mötet och att Göran var hemma med barnen, men rektorn fixade så att alla barnen fick vara på fritids under mötet och Göran kunde vara med ändå! Super bra!

Så Meja var ju kvar på dagis, Casper var med oss på mötet ungefär halva tiden och resten var på fritids och fikade mellis och lekte, det hade gått hur bra som helst!!!
Tack så mycket!

Meja blev lite grinig på att hon inte också fick vara där så nu längtar hon tills vi ska ha möte igen den 17 februari för då vill hon minsann vara på fritids hon också! Men vi får se, kanske vi har tillgång till barnvakt då!?


Kommentarer
Postat av: Nena

Skönt med folk som vill ställa upp. Fritids är nog inte så fel :)

2012-01-27 @ 18:11:13
URL: http://boerjesdotterblogg.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus