Kalasmiddag hos svärmor!

Idag blev vi bjudna på middag hos Susanne & Patrik! Vi skulle äta vid 17.00 men vi åkte dit redan vid 16.00 tiden och ja vi och bilen även fastän det är en kort bit! Vi hade med oss tårtan och då blev det mycket enklare!

Det blev natchosgratäng med sallad till middag, Towe fick sig lite lasagne i stället och sen mumsades det tårta till efterrätt!

Glömde så klart kameran och mobilen så några bilder blev det inte... men kladdigt och gott var det! Towe är en riktig gottegris!

Vi var hemma igen strax efter 18.30, Göran åkte på bandy strax innan 19.00 och jag nattade barnen. Jonna sover hos kompis i natt också så meja lånar hennes säng och Melvin ligger i Mejas.
Casper fick också gå och lägga sig tidigt men fick lov att ta med sig en film att kika på. Hilma och Towe somnade ganska så snabbt.

Såg inte ut som att det var något skoj på tv så jag sitter här och kikar på lite bilder, försöker få någon ordning och reda på allt...

Jag har varit ganska dålig på att lägga ut bilder den senaste tiden men kanske att det kommer en bildbomb lite senare!

Och sen finular jag på om min far kanske har något som han glömt berätta för mig!? men det lär ju visa sig så småningom ;)

Puss puss♥

Kommentarer
Postat av: MAMMA SOM KÄMPAR FÖR LIVET

Hej!

Gillar du Lundmyr Of Sweden? Då måste du bara delta i min tävling som kommer upp kl.00.00 inatt. :) Priset kommer från Lundmyr of Sweden.



Kram

2012-01-08 @ 00:02:39
URL: http://overleva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus