Nya skidor!!!

Idag när vi lämnat Meja och Melvin på dagis så drog vi vidare till stan...trots -25 graders kyla som då hade stigit till ca -20 grader...

Casper behövde både större pjäxor och längre stavar så vi köpte ett helt nytt skidpaket till honom, det kommer ju ett antar barn efter honom så då kan Jonna ha hans gamla!

Göran köpt också ett paket med skidor och pjäxor samt stavar till såklart, han har aldrig själv ägt ett par längdskidor utan har alltid lånat då de åkt i skolan...

Jag vill också ha men jag väntar tills nästa år, jag kunde iofs ha Caspers nya pjäxor i storlek 37 så jag kan ju alltid tjuvlåna hans ;) skidorna är ju i alla fall 160 cm så det är ju nästan lagom det också!

Vi var tillbaka här i byn strax efter 14.00, hämtade M&M och sen hem till Jonna, Casper och Tony som varit hemma själva i knappt en timma.

Strax efter 15.00 tog  Göran med sig grabbarna till skidspåret och invigde skidorna trots -15 grader, Jonna ville inte föklja med dem denna gång.
De var borta i drygt 1 timma och det hade tydligen gått bra att åka trots att spåret var lite strävt pga. kylan...

Jonna skulle på kören som började 17.00, hon hann inte äta middag men tog med sig ett äpple i bilen då Göran skjutsade henne.

Vi andra satte oss och åt, idag blev det ugnskorv och potatis.

18.30 hämtade jag Jonna på kören, en snabbis hem för att tända upp i kaminen medan Göran körde nattningsrace med barnen och sen strax innan 19.00 åkte jag iväg på föräldrarådsmöte på dagis.

Vi var bara 3 av 5 föräldrar men det gick bra ändå, intressant och jag är nöjd! Mötet förklarades slut strax innan 21.00 och vi åkte hem.

Jonna och Casper var fortfarande vakna när jag kom hem, Casper och Göran spelade och Jonna kikade på ett frågeprogram.

Jag eldade i källaren, barnen gick och lade sig, Göran fixade fika, vi fikade, har kikat lite på tv och jag har nördat lite här...
Det är väldigt varmt här inne nu eftersom vi eldar i kaminen också... gör det ibland bara när det är extra kallt ute eller bara för att det är mysigt.

I morgon ska Casper åka med klassen på Jamtli för att kika på utställning om vikingar, Jonna har skola som vanligt...

Nu ska jag nog snart borsta tänderna och krypa i säng så att jag är någorlunda pigg i morgon...

Puss puss♥




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus