Sköna lördag!

Idag blev det sovmorgon!!! Barnen vaknade vid 08.00 tiden, smög och satte sig framför tv:n och vi kunde ligga kvar och dra oss! Towe och Hilma kom in till oss titt som tätt, upp i sängen och ner med svala fötter under täcket för att pussas, kramas och mysa en stund innan de försvann till syskonen i vardagsrummet igen ♥

Frukost innan 10.00 och sen gick vi ut. meja har frågat sen i torsdags om hon får åka skidor, igår blåste det halv storm så då blev det inget men idag var det rätt så vindstilla och -2,5 grad så då blev det av.

Jonna och Meja åkte skidor runt huset, Hilma drog Towe i pulkan och Melvin han åkte på sin snowracer. Jag hjälpte Hilma att dra pulkan och Göran hjälpte Meja på skidorna samt drog Melvin på hans racer.

Plötsligt försvann Göran och så vips var han tillbaka på en skoter! han hade knatat över till sin mor och lånat Patriks skoter så att han kunde köra upp packade spår runt huset! Alla fick i samma veva sig en lite provtur på skotern i tur och ordning, Hilma var lite skeptisk i början men sen ville hon bara åka mer och mer! Towe tyckte inte det var så skoj och gnällde en aning men det gick snabbt över, hon var en aning trött också så strax innan 10.00 bäddade jag ner henne i vagnen. Vi andra gick in.

Sen har vi mest tagit det lugnt, börjar bli en vana tycker jag... är ju van att kunna flänga runt och  göra mycket mer här hemma men nu gör vi mest det nödvändigaste!

Spelat lite spel har vi hunnit med innan och medan vi väntade på att middagen skulle bli klar, idag blev det vitlöksris, kyckling och lök & tomat sallad!
Synd för Casper som missade sin favorit rätt men han har varit med farmor, Tony och Patrik i stan hela dagen i stället, badat på Storsjöbadet, gått på stan och ätit pizza så honom går det nog ingen nöd på ;)...

Nattade Towe och Hilma strax efter 19.00, resten fick vara uppe och kika på Gladiatorerna! Melvin somnade i mitt knä men Jonna och Meja höll sig vakna, Casper och Tony också men de spelade lite dator istället för att kika på tv... sen fick de kvällsfika tillsammans med oss innan de gick och lade sig 22.40 ca... får se hur pigga de är i morgon!?

Maria var förbi efter att vi kommit in vid 13.00 tiden, toppade hennes hår och då hör vi Hilma gnälla från badrummet och ropar på pappa! Hon hade bajsat, hade inte riktigt hunnit sätta sig där man borde och var väldigt förfärad äver bajset som vanligt... stackars liten Hilmafis ♥ och återigen var jag tvungen att fnissa lite för mig själv.
Annars har det gått bra att vara utan blöjan idag också!

Puss puss♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus