Skoteråkning igen!

Idag slog Towe upp sina ögon strax innan 07.00 och jag möttes av en inte så angenäm doft när jag kom upp för att hämta henne...

Ny blöja och sen in i köket, poppa lite musik på lagom (låg) volym och koka havregrynsgröt.
Hilma kom vad den som vaknade härnäst och kort därefter Melvin, klockan var nu runt 07.30 och jag funderade på om jag skulle lyxa till det med risgrynsgröt till frukost åt oss andra!?

Så fick det bli, satte en gryta med gröt att puttra.
Casper och Tony kom ner vid 08.00, de satte sig i köket och spelade spel, jag var med några omgångar, skulle kolla gröten och den var som välling!!!
Funderade en stund och insåg att jag tillsatt dubbelt med vätska!!! Löste det genom att koka upp mer gryn i vatten, låta dem koka en stund, rörde ner dem i vällingen och sen fick det stå och svälla ytterligare 30 minuter och blev då klar vid 10.00!!!
När man för en gångs skull försöker planera så går det åt pipan... men ingen större skada skedd ju, gröten blev förresten jätte god!

Efter frunchen klädde vi på oss och gick ut, Towe som ätit en andra omgång frukost med oss var redo att sova så jag bäddade ner henne i vagnen där hon somnade så gott.

Göran lånade skotern av Patrik idag också, barnen jublade!
Jag tog med mig Hilma på Macken för att tanka lite till skotern och sen på Grindes för att handla lite smått.

Vi gick ut strax innan 12.00 och gick in 14.30 så det blev en bra stund ute med en massa skoteråkning på gården, med två snowracerar efter! Även mamman åkte!!! mest för att Hilma inte ville åka med någon annan, även Melvin var lite skeptisk men det gick fort över!








Det blev pizza till middag idag igen och vi bjöd över Svärmor & co.
Innan vi satte igång med middagen förberedde jag en äppelpaj som bara skulle vara att köra in i ugnen... den står fortfarande i kylen! Blev lite sent så vi tar den i morgon i stället!

Nu är barnen nattade för en stund sedan, tvätten är hängd, diskmaskinen går och det eldas i pannan! Med andra ord finns det inga fler måsten för ikväll och jag ska snart slänga ner mig i soffan!

I morgon är det måndag igen och Casper ska till tandläkaren. Göran åker dit med honom och de blir kvar några timmar då Susanne skulle åka med för att gå på en kortare kurs/möte. Perfekt tillfälle för Göran att hälsa på Robert som ändå var är ledig!

Puss puss ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus