Tvätta tvätta hela dagen!

Hat tvättat hela dagen känns dt som! Bytte sängkläder i alla sängar och det tar som lite tid att tvätta och torka... + att jag startade med en maskin handdukar... så 4 maskiner har det blivit i alla fall. Hade nog säkerligen hunnit med fler om vi inte hade tagit en tur till Svensta...

Var hemma lagom tills att M&M skulle hem från dagis. Jonna har varit hemma hela dagen, fick ju hämta henne från skolan igår då hon inte mådde bra och hade ont i huvudet, skönt att få vara hemma och vila lite extra, det behövde ho!

Jag och Casper blev rejält osams när han skulle göra läxor, han var grinig och på dåligt humör, säkert trött och vägrade koncentrera si och lyssna på det jag skulle säga... men  jag tror det fastnade tillslut och vi blev sams!

Göran och Jonna lagade middag och jag bäddade sängar! All tvätt som vi tvättat och vikt i helgen och veckan blev instoppad i garderoben också idag... ibland läggs det liksom på hög!

Hade tänkt att jag skulle hinna städa idag också men det får bli i morgon eller en annan dag... det blir när det blir helt enkelt! Dammsugaren går ju dagligen ändå ;)

Puss puss♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus