Vardagens konsekvenser... trötthet!

Å idag har det märkts att vardagen är igång igen! barnen var helt slut på eftermiddagen efter skola och dagis! Melvin hann till och med somna till i bilen på väg hem och det tar inte ens 5 min! Men han var för ovanlighetens skull ändå glad när jag väckte honom!

Däremot har det kivats och stojats hur mycket som helst, både bråk och skratt barnen emellan och det kan bli en aning jobbigt för mitt huvud vissa dagar, speciellt om man själv är trött ;)

Det blev lasagne till middag, Göran gjorde mig sällskap i köket, stekte på och kryddade köttfärsen! Alla barnen åt bra och till efterrätt fick de några överblivna knäck... attans att det ska ta så lång tid att få slut på julgodiset, fastän jag inte alls tyckte att jag gjorde mycket...
Det går ju iofs. att slänga men det är ju onödigt ;)

Sen fick barnen hjälpas åt att samla ihop alla leksaker som låg lite här och var.
När det var klart skulle de se på v, men de var så trötta så de gjorde typ allt annat än det man ska göra när man kikar på tv... skuttande, skrikande, bråkande, skrattande osv... så det blev nattning strax efter 19.00! Men det behövs när man stiger upp tidigt!

I morgon tror jag visst att det blir lite bakning, några limpor ska jag fixa tänkte jag + att Göran också hade lite idéer om bröd som han ville baka!

Puss puss♥

Kommentarer
Postat av: Milla

Ja vi är också lite trötta här hemma nu. Jag har aldrig lyckats skruva rätt barnens tider innan skolan börjar utan här kör vi den grymma metoden ;) dvs de skickas i säng i skapligt normal tid kvällen innan skolan börjar och då kan ju såklart ingen somna. Sen är alla trötta som tokar på morgonen och kvällen efter. Sen brukar det rulla på.



Hoppas ni får en bra dag

Nu ska jag plocka upp mina små

Kram

2012-01-11 @ 08:04:45
URL: http://familjenellison.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus