Vecka 31+0

Idag går vi in i veka 32 och det är ganska precis 8 veckor kvar till BF! Känns som ganska lång tid tycker jag fast ändå inte, plötsligt är vi där!

Jag väntar fortfarande på svar om min graviditetspenning blir beviljad eller inte, skickade den omprövning/överklagan den 4 Januari så den borde ju ha kommit fram!? Jag ringde idag och kollade men hon jag pratade med kunde inget se så hon meddelade dem som har hand om ärendet att de ska ringa, så senast på tisdag vet jag förhoppningsvis!
Med min tur lär väl brevet ha kommit bort med posten... men jag skrev till och med avsändare på baksidan kom jag på nu så det borde vara framme!

Annars mår jag väl ganska bra, halsbränna och lite öm i kroppen och brösten, iofs tillhör ju de också kroppen ;)! Har inte känt mig så stor innan men nu senaste veckan har det börjat kännas tungt, klumpigt och en aning jobbigt och bökigt! Känns att det verkligen växer någon där inne i magen!
Någon som vi längtar jätte mycket efter att få träffa!♥

Någon bild blir det inte idag (från idag alltså)... men jag kan bjuda på en som pappa tog då de var här helgen som var;


valkarna på ryggen kan man ju helst bortse ifrån... inte direkt stolt över den delen... ;)

Puss puss♥

Kommentarer
Postat av: Anna

Läste ditt tidigare inlägg om graviditetspeng och förstår verkligen inte hur du tänker! Graviditetspeng är väl ngt man får när man jobbar och pga av graviditet inte orkar/klarar av sitt arbete? Vad jag förstått har du inte jobbat på många år och är väl just nu mammaledig och får föräldrapenning?? Du klarar ju av att ta hand om hem å hushåll med alla barn eller är det meningen att om du får graviditetspeng ska pappan i familjen ska vara pappaledug och göra allt hemma? Förstår inte hur du tänker!!!

2012-01-14 @ 11:09:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus