Dagens...

Idag klev jag upp vid 09.00, då var alla utom Ninni redan uppe :). Ninni vaknade strax efteråt så hon fick sig lite tutt, ny blöja och kläder innan jag fixade frukost till oss andra.
Var lat och gjorde klar smörgåsar på fat åt barnen + ett glas juice var. Towe och Hilma som inte är så duktiga på att äta smörgåsar fick lite mannagrynsgröt också.
 
Vid 11.00 kom Angelica och Annika på besök, de ville både klippa och hälsa på! de stannade någon timma och det var ju trevligt.
 
Barnen har lekt både ute och inne hela dagen och det har faktiskt varit ganska lugnt mest hela dagen, märks väl när energin tar slut och hungern sätter in!
 
Nu har vi lokaliserat boende och semestern blir vecka 30 :) och barnvakt till Hilma och Towe är fixat! De ska ha semester i Torvalla med Tina, Märta och Magnus i några dagar.
 
Göran och Casper gick ut eftermiddagen och är fortfarande ute, just nu är de i garaget och bygger radiobil.
Göran har varit ute hela dagen idag, klippt det långa blöta gräset, modifierat om bland bilarna och parkerat undan några.
 
Hilma, Towe och meja badade innan kvällsfika och sen var det sänggång för alla vid 21.00, Sandra sover med Jonna i natt så hon fick också snällt gå och lägga sig.
 
Just nu är det bara lilla Ninni och Casper som fortfarande är vakna, men ska strax natta Ninni också.
 
Puss puss ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus