Fika hos Gittan och middag hos svärmor...

Ja som sagt det regnade i natt och morse/förmiddags så vi höll oss inne men var tvungna att öppna både fönster och dörrar då det var rätt kvavt inne...
 
Vi kikade på Harry Potter och åt lite popcorn, eller jag åt popcorn och barnen fick lite godis och ostkrokar... blev inget riktigt mys i helgen och då kan man ju ta det på en måndag då det ändå regnar ;P.
 
Fram emot eftermiddagen gick jag och barnen ner till Gittan för att hälsa på och fika lite, Göran, Casper och Ninni som sov stannade hemma, Göran kom ner med henne sen när hon hade vaknat.
 
Gittan med Hilma och Ninni
 
Vi åt middag tillsammans hemma hos svärmor, grillad karré, majs tomater och paprika, potatisgratäng, grönsallad med feta ost samt bönsallad, det var MUMS! Jag skippade gratängen då jag inte tyckte den var så god sist jag åt den på semestern...
 
Middagen blev sen och vi var inte hemma förrän 21.30, bara att stoppa ungarna i säng på en gång och de var nog ganska trötta... Jonna och meja också men de har fått för sig att de ska ligga vakna och prata, bråka, leka och fnittra en massa i stället för att sova... blir smått galen på dem!
 
Även fastän det blev sent så när jag tuttat och nattat Ninni strax efter 22.00 så ställde jag mig på crosstrainern i 15 minuter sen lite stretching och avslutade med plankan x3. På crossen kom jag dryga 4 km och 15 minuter kan låta futtigt men det räcker gott och väl till en början! Plankan har jag  även gjort två ggr tidigare idag och det känns i magen så vi får väl hoppas på att det i längden ger resultat också!
 
Släppte just in katten och gissa vad... det regnar!!! Under eftermiddagen och kvällen sprack det faktiskt upp och blev riktigt härligt med strålande sol... undrar just vad det blir för väder i morgon!?
 
Puss puss ♥
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sandra

Visst är det bra med en crosstrainer?! Jag har börjat köra flitigt på min och ser man på tv samtidigt är det inte så tråkigt.

Svar: Jo den är bra och smidig, har haft den flera år men aldrig riktigt kommit igång då jag inte kan träna så långt in i graviditeten men nu ska jag ge den ett försök igen!Hur ofta och hur länge tränar du, något speciellt program, hastighet och motstånd?
Själv så lyssnar jag på musik under tiden jag tränar, den står i sovrummet eftersom vi inte har plats för den i vardagsrummet :)
Kimsan

2012-07-31 @ 10:46:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus