Märtas dop!

Jo lördagen den 21 Juli 2012 fick hon sitt fullständiga namn;
Elin Märta Elise Wikberg!
 
 
 
Det hela började 14.00 och vi var i god tid! Pappa & co. kom till oss på fredagen och vi testade på att ta två små bilar dit, vi lämnade alltså den stora bilen hemma och lånade svärmors bil + vår Saab. Pappa, Milla och lillebror tog deras bil.
 
Det var en rätt så lugn och avslappnad ceremoni med en skojig och lättsam präst, Jonna och Melvin skulle till en början sjunga men de drog sig ur i sista sekund och kvar där framme stod söta lilla Hilma, hon försökte komma på något att sjunga men fick tydligen hjärnsläpp ;).
 
 
Jag fick äran att tända dopljuset! Göran blev lite besviken att jag inte snubblade där framme i kyrkan då han ändå fångade allt på film ;P.
 
 
När dopet var avklarat samlades alla i sockenstugan för lite fika, amning och bus. Det blev även presentöppning och alla mina små hjälpredor stod där framme och hjälpte till att räcka och kommentera alla fina presenter.
 
Vi gav oss av en stund innan allt var slut, Towe behövde sova så det var lika bra att åka.
 
Det var en fin och mysig dag med gott fika och fina människor. Träffade min kusin Filiz också som jag inte har sett på mer än 5 år! Det var kul.
 
Tack för denna fina dag Märtis!
♥♥♥
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus