Fick bada i bäcken!

Melvin kom in och sa att han skulle gömma sig för Jonna eftersom hon tänkte slänga vatten på honom.
Jonna kom in och ropade på Melvin och sa att hon inte hade något vatten och att han kunde komma ut... jag talade om 3 ggr för Jonna att sluta, Melvin vågade inte gå ut och Jonna upprepade tills han tillslut vågade sig ut på bron och fick då som utlovat vatten kastat på sig.

Melvin blev så klart ledsen och jag gick då med bestämda steg ut, tog Jonna försiktigt i armen, sa ingen ting utan gick mot bäcken som vi har på baksidan av tomten.
Jonna frågade efter vägen vad jag skulle göra men jag sa inget utan tog med henne till bäcken, tog i ena armen och ett ben och lade henne sen i bäcken! Bäcken är rätt grund så det var bara halva Jonna som blev blöt.

Nu kan man ju kanske fråga sig om det var rätt eller fel av mig att göra så!?
Men jag tänker så här;
Vi har så många gånger pratat om att om det händer något så ska barnen komma in och berätta innan det vidtar egna åtgärder, för till saken hörde naturligtvis att Melvin hade slängt vatten på Jonna först och det hade jag redan räknat ut.

Jonna skrattade först men sen blev hon ledsen och arg, jag talade om för henne varför jag gjort som jag gjorde, att om hon hade gått in och berättat för mig att Melvin slängt vatten på henne så hade det ju varit Melvin som blivit tillsagd och inte hon.
Men bara för att hon gång på gång gör samma misstag så tänkte jag lära henne en läxa!

Nu sitter hon i sina halvblöta shorts på väg till fotbollsträningen och jag ska strax ropa in de andra barnen så de får ta sig ett bad innan läggdags.


Kommentarer
Postat av: Linda

du måste ju tro att jag är väldigt otrevlig.. Men jag har fan inte sett flera av dina kommentarer på min blogg.. varför vet jag inte!?

Men dom finns där på "listan" såg jag nu..

Men jo.. vi känner till Svedin, min karl är kusin med barna svedin och hans mor är en svedin, så jag har en aning om vilka det är ;)

2012-06-16 @ 14:43:39
URL: http://joolinda.bloggplatsen.se
Postat av: Kimsan

Det är absolut ingen fara Linda, tänkte mer på att du kanske hade fullt upp :)

2012-06-16 @ 17:59:06
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus