Midsommarhelgen...

Fredag, själva midsommarafton, på förmiddagen efter vi stoppat i och frunch kom vi på att vi skulle fara till Svensta så det gjorde vi!
Vid 13.00 var det dans kring midsommarstången, dock blev jag lite snopen när barnen inte skulle dansa kring den stora som de har på torget... i stället hade de en liten vid klätterställningen där alla skulle trängas... förstår inte hur de tänkte!? Men dans blev de i alla fal och efteråt fick alla barn som dansat en varsin glass.
Det bjöds även på tårta!
 
Towe stackarn som bara fått i sig lite mjölk på morgonen kom i alla fall på att hon ville ha grädde så vi tiggde till oss endast lite grädde på en tallrik och hon åt sammanlagt ca 1 dl vispad grädde! Drack några klunkar saft samt åt ca 1 msk rulltårta.
Vi blev kvar hos mamma hela dagen så på kvällen vid 18.30 då jag tagit av Towe blöjan och vägt den så ringde jag 1177 då hon kissat mindre än 50 g på hela dagen!!! Ätit mer hade hon inte heller...
Jag Towe och Ninni åkte in på akuten och fick träffa en barnläkare som var jätte duktig! Vi kom in 20.30 och åkte vid 23.00, då hade Towe fått en Ipren supp och börjat dricka saften som jag hade med och hon verkade mycket piggare! Vi fick med suppar hem också.
Det konstaterades även att det till 99% är herpesvirus som hon blivit angripen av och då är alltid det första utbrottet värst med hög feber och en massa blåsor.
 
Göran, Robert och Casper som blivit hungriga hade också åkt in till stan för att äta på Donken... inget annat ställe var öppet... typ i alla fall ;p, så dem mötte vi upp innan vi åkte till Svensta fr att hämta de 4 barnen som stannat hos mamma. Alla utom Meja sov, men klockan var ju mitt i natten så det var ju inte konstigt...
Packade in barnen i bilen och var hemma strax innan 03.00. nattade barnen och sen gick vi bums och lade oss.
 
Midsommardagen spenderade vi ner hos mostrarna Gittan och Susanne, Göran och Casper åkte till Svensta för att skruva datorer med Robert.
Vi var där nere från 13.00 till närmare 19.30, det bjöds på pannkaka till lunch och sen smörgåsar och varm choklad till sen mellis, det blev ingen riktig middag sen utan fruktsallad med vispad grädde till kvällsfika i stället.
 
Vi hade en bra och mysig dag, Towe började så smått äta, satt och pillade ur innanmätet på en skiva franska och drack lite festis! Det verkade helt klart som att det började vända.
 
Söndagen åkte Göran och Casper iväg till Hedlanda för att kika på en massa bilar.
Jag bakade bullar på förmiddagen och vid unch fick vi sällskap av Gittan och Ssanne som klippt gräsmattan och packat för hemfärd. De värmde lite mat som de hade med och åt hos oss så de slapp disken.

Under tiden de var här cyklade jag iväg på affären för att handla sill m tillbehör som vi skulle ha till middag.
Göran och Casper kom hem lite tidigare än tänkt pga. regn så strax innan 15.00 kunde jag ge mostrarna skjuts till macken där de skulle åka med Härjedalingen hem till Sthlm igen...
 
Denna dag fick Towe i sig både smörgås, mjölk, pytt, någon korvbit och välling! Blåsorna börjar försvinna och vi har en mycket piggare Towe!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus