Så fruktansvärt ont!

Efter en hel dag i stan och vi inte fått i henne något att äta så ringde jag 1177 och jag hade som förslag att det ev var höstblåsor som de sa dagen innan när jag ringde men sköterskan som jag pratade med var ganska säker på att det är Herpes virus hon har. Hon var jätte trevlig att prata med, bvc sköterska i grunden och jag tror absolut hon har rätt!
 
Googlade lite och hittade detta;
 
Primärinfektionen kan i vissa fall innebära smärtande blåsor/sår i gommen, på kindernas insida, i tandköttet och på tungan. Barnen får då ofta hög feber, svullna lymfkörtlar på halsen och svårigheter att äta. Dessa symtom brukar gå över efter en vecka, men kan vara så besvärligt under tiden att en del barn behöver sjukhusvårdas pga svårigheterna att äta och dricka.
 


och ganska precis så här ser Towe också ut i munnen... fast hon har fått några utanför också...
 

Idag har hon knappt ätit något alls... ungefär 1 msk mannagrynsgröt med max 0,5 dl mjölk, en bit mjuk kaka 6x6 cm som hon tvingade i sig fat det gjorde ont! Sen har hon kanske druckit sammanlagt 1 dl vätska, vatten, saft och vätskeersättning...
 
Vägde blöjan nu ikväll och hon hade kissat 74 g på en hel dag och hade nu när hon somnade inte kissat mer...
Jag har fått i henne alvedon och smörjt med aftamed som är en skyddande gel och hon somnade av utmattning.
 
Ett + i det hela eländet är att vi passar på att sluta med nappen!
Natten till idag sov hon utan nappen och vaknade bara 1 gång! Så skönt att hon fick sova ordentligt. Idag somnade hon också i vagnen utan napp och nu ikväll i sin säng :).
 
Får väl se hur natten blir då hon vaknade för en stund sen och bara grät, hon var nog inte helt vaken men hon vände och vred sig och visste inte riktigt vart hon skulle ta vägen... så hemskt att se! Men hon somnade om efter en stund då jag strök henne över ryggen.
 
Tror jag ska ringa 1177 igen och informera om läget bara för säkerhets skull...
 
Lilla ♥ Towe, hoppas det ger med sig snart!
 

Kommentarer
Postat av: Milla

Stackars lilla Towe :( fy så hemskt. Jag lider verkligen när jag läser hur hon har det. Hopppas verkligen det ger med sig fort.
Kram

Svar: Ja det har varit hemskt att se henne lida och inte kunna äta men idag söndag är det mycket bättre och hon äter och dricker så smått :)Kram
Kimsan

2012-06-23 @ 19:31:32
URL: http://www.familjenellison.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus