Sovit 13 timmar i ett streck!!!

Igår efter vår sena lunch bytte Göran blöja på Ninni och eftersom hon bajsat igenom så satte han på henne pyjamas, vi skulle ju ändå inte ut mer då vädret var dåligt.

Strax efter 15.00 höll hon på att somna så jag bäddade ner henne i spjälsängen och själv lade jag mig i vår säng för att vila lite.

Ninni somnade rätt snabbt och sen sov hon, hon sov och sov och sov...

Vid 20.00 på kvällen sov hon fortfarande och jag funderade på om jag skulle väcka henne... men kollade bara till henne och hon sov så gott så jag lät henne vara, lade på täcket som hon sparkat av sig ;).

Klockan var närmare 23.30 innan jag gick och lade mig och då son hon fortfarande! Hon hade tydligen gjort kväll hon vid 15.15, kanske var det pyjamasen som lurade henne ;P.

I alla fall så sov hon ända till 04.00 tiden i morse, vaknade av att hon låg och "grymtade" täppt i näsan och letade efter tummen som hon smackade på.

Rensade näsan, bytte blöja och ammade, hon var pigg en liten stund efter att hon ätit klart men sen somnade hon om mellan oss och sov tills strax innan det var dags att kliva upp, då ville hon ha lite mer tutte och slumrade till en liten stund till.

Hon var tydligen trött och behövde sova, och med tanke på att det inte blev något riktigt sovet för henne då vi var på nationaldagsfirandet så är jag egentligen inte förvånad då hon burkar ha en längre sovperiod någon gång under dagen då hon sover minst 4 timmar (oftast).

Nu har hon varit vaken några timmar och blev trött vid 10.00 tiden, hon fick litet tutte och nu sover hon som en stock och lär väl göra någon timma i alla fall.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus