Tävling hos Dustinhome!

Men oj vilken bra tävling!
Det jag funderar på mest varje dag nuförtiden är en;


Det skulle vara hur bra som helst att ha en egen pryl som jag kan ha till bara min, som ingen ska ockupera och låna. När man har en stor familj (7 ungar) så är det redan i nuläget ganska svårt att få någon tid vid datorn och där är flera av barnen ganska små ännu!

Jag älskar att skriva, bloggar gärna och skulle göra det oftare med en sån här. Tänk att kunna fånga fler ögonblick som man kan dela med sig av direkt i stället för att vänta till sent på kvällen då baren sover.
Tänk att kunna ta med den till sängen när man ska lägga sig, skulle garanterat lägga mig tidigare, att lika gärna kunna ligga där i en skön säng och surfa som att sitta här på en hård och obekväm stol!

Jag vill så gärna ha en men har inte alls någon ekonomi som tillåter och det lär nog förbi så ett bra tag till skulle jag tro...:(.
Men tänk då va underbart om jag skulle vinna en!!! Jag skulle bli så glad att jag skulle hoppa, studsa, skrika, skratta och springa runt, allt på en gång! Det skulle jag kunna leva länge på och tänk så perfekt nu i sommar! När man är ute mest hela dagarna, fånga massor med ögonblick som man kan dela med sig av och bevara. Tankar man har för stunden osv.

Att när det plötsligt är en lugn stund mitt i vår ganska så livade varda, bara kunna rycka åt sig den och surfa lite, spela lite osv...

ÅÅÅÅ jag vill verkligen ha en, för dyr för mig att köpa men tänk om jag för en gångs skull kunde vinna någonting, då skulle jag helt klart välja den här;



Vill du också vara med och tävla!? Klicka in dig här nedanför... men tänk på att jag vill vinna mer än du ;P
Lycka till!

dustinHomeCompetition.jpg Bra priser för dig som är ute efter surfplatta med windows 7. Kom in till oss på Dustin.




Kommentarer
Postat av: Mamman till L & L

svar: Oh man tackar :)

2012-06-05 @ 10:18:44
URL: http://vimorina.blogg.se/
Postat av: Mamman till L & L

svar: Ja vi har försökt med det, men det funkar inte alltid tyvärr. Sen vill jag inte gärna att det ska bli så att han vill visa upp sig för då blir det problem längre fram misstänker jag, att han inte tänker ta på sig vissa kläder för att han inte tror att han får beröm för dem, och det tycker jag han är lite för ung för :)

2012-06-05 @ 12:36:02
URL: http://vimorina.blogg.se/
Postat av: Mamman till L & L

svar: det låter klokt det du säger, och jag försöker verkligen tänka på det. Ibland är det svårt att hålla humöret uppe dock, det har varit samma procedur i 2,5 års tid. Man är förväntar sig ju liksom de där utbrotten och blir ju inte på sitt livs bästa humör direkt :/

2012-06-05 @ 13:21:37
URL: http://vimorina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus