Väga, mäta och vaccinera...

Idag Måndag hade vi tid på BVC för både Ninni och Melvin. Vi samåkte med Susanne som hade tid för Tonys hals, det visade sig att han har något virus, vi tyckte det såg ut som halsfluss men det var det inte.
 
Melvin hade 4-års kontroll där han bland annat skulle rita en gubbe som blev en huvudfoting :) så gott som alla 4 åringar ritar sådana och de är så söta!
Han kollade synen, kikade på bilder, räknade och talade om färger. han vägde 17,9 kg och mätte 102 cm.
 
Ninni vägde 5720 g och var 59,5 cm lång, gått upp 700 g på ce 1 månad. Sen fick ho en spruta i vardera ben och det gjorde såklart ont! Men med lite tutte både innan och efter så gick det över snabbt.
 
Kollade även var Towe vägde sista gången vi var iväg i slutet på April. 10780 g vägde hon då och när vi var på akuten häromdagen så vägde hon 10070 g och då med både blöja och tröja på. Hon har vuxit mycket på längden sista tiden och börjat springa en hel del + att hon såklart tappat lite nu när hon inte kunnat äta riktigt. Men det känns ju ändå ganska mycket att tappa 700 g, hon är ganska så liten och späd lilla gofisan.
 
Eftermiddagen var vi varit ute, hängt lite tvätt, alla var ute när vi kom hem och jag lade över en sovande Ninni i vagnen.
Göran höll på att fixa och finula då vi plötsligt hade ett trasigt fönster! Anledningen at vi i ett separat inlägg...)
 
Towe har inte sovit någonting idag så hon somnade som en stock nu ikväll! Gav henne en alvedon supp innan jag lade henne så att hon slipper ont och feber.
Idag har hon ätit ännu bättre och två flaskor välling har hon fått i sig också så det tar sig.
 
Göran och Casper har nyss kommit hem från fotbollsträningen och jag nattade alla barnen för 19.30, Jonna och meja är fortfarande vakna, meja har tjurats på och varit ner flera ggr... hon är i en period då hon inte vill sova på kvällarna fastän hon helt klart behöver!
 
Nu ska jag strax duscha och sen bädda rent i sängen innan jag kryper ner.
 
Puss puss♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus