Fixa, städa, plocka...

Igår efter frukost rensade vi ur alla skåp i köket, för att vara helt ärlig så var det älsklingen som rensade och jag var mest en hjälpande hand!

Efter en lite senare lunch tog pappan med sig barnen ut i det fina vädret, dock blåste det lite, men först innan de gick ut så åkte han iväg med insamlingen samt hämtade barnens galonkläder på dagis, det var välbehövligt!!!
Under tiden han åkte så var barnen duktiga och städade ihop alla leksaker här inne :)

Towe som sov uppe i Caspers rum vaknade strax efter att de andra gått ut så jag serverade henne lunch i form av korv, potatis och morotsstuvning och sen tog jag fram symaskinen och sydde två halsdukar till barnen, typ som polokragar i fleece, super bra!

Efter någon timma kom alla in och vi spelade lite spel innan medan vi väntade på att ugnen skulle bli varm, det blev potatisbullar och bacon till middag! Egentligen hade vi köpt hem det för att ha till lunch, snabbt och lätt, men til middag duger det också gott!

Idag på förmiddagen satte jag igån tt städa lite smått, Göran och Casper var ut en sväng under tiden men när de kom in så hjälpte de också till!

Bäddade rent i sängen passade jag på att göra också!

Precis innan lunch och under tiden lunchen lagades gjorde vi ett ryck och städade ur kylskåpet ordentligt! det var någonting som börjat lukta illa... trots städandet så finns lukten fortfarande kvar... har ställt in både ättika och citron så vi får se om det ger med sig... luktar dock inte lika mycket som innan :)

Idag har vi inte varit ute någonting då det blåst nordliga kalla vindar och rätt rejäla sådana, det har heller inte varit lika varmt så då passade det ju bra att bara vara inne och plocka med lite av varje!

Till middag blev det pizza, när jag bakat ut den och satt den i ugnen så satte jag en ny deg, pain richer! Ugnen står fortfarande på för jag ska strax sätta igång med att baka några tekakor så v kan äta varsin god räkmacka sen när Göran kommer hem från bandyn! Tror att jag ska baka en mumsig kaka också men den ska  sparas tills i morgon då vi ska till mamma för förmiddagen!

Sist men inte minst ska jag även försöka hinna städa badrummet och duscha!

Bäst jag sätter fart med andra ord, 1 timma och 40 minuter på mig innan Big Brother börjar ;)

Puss puss♥

Kommentarer
Postat av: Milla

Jag är såå imponerad över din energi och ork, trots ditt höggravida tillstånd. Vad är hemligheten ;).

Hoppas ni får en bra helg och att du får snusa på systerdottern, fint namn hon har förresten :). Märta ville jag till Elsa, men vi resonerade att Ä inte var så praktiskt när man bor utomlands ;).

Kram vännen

2012-03-03 @ 12:14:11
URL: http://familjenellison.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Ibland får man lite extra energi! Men det känns som att jag gått på lågvarv minst ett halvår nu...

Vi hade en jätte mysig dag med syster och Märta! Märta är ett fint namn men du har nog tänkt rätt det där med Ä, det kan ju räcka med att uttalet blir annorlunda på ganska vanliga namn när man bor utomlands ;)

Kram kram

2012-03-07 @ 15:32:36
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus