Kyrkis med 5 barn!

Idag kunde vi äntligen gå på kyrkis igen efter flera veckors uppehålla på gund av sjukdom av olika slag!
Barnen har ju lov och är lediga så jag tog med mig alla utom Casper när vi gick, kan illägga att vi inte var där strax efter 09.00 som jag brukar uten typ 1,5 timma senare :) Men å andra sidan så klev jag inte ur sängen förrän 09.00 heller ;P

Det blev lite stimmigt och stojigt men det kanske inte var så konstigt egentligen... barnen skötte sig fint tyckte jag, i alla fall innan lunchen men när det var dags att leka igen efter både lunch och kaka så var det full fart och ingen hejd!

Vi blev kvar en bra stund efter att alla andra hade gått, sköj för barnen att få leka av sig lite när vi ändå var där, lite annat än hemma! Karin hade ingen emot att vi stannade och höll oss sällskap!

När vi var påklädda och klara för att gå hem så ringde jag och kollade ifall Göran hade möjlighet att hämta mina blommor som jag fått av Jenny, aloevera som hon hade lite för många av hemma, tack så mycket!

Göran kom på en gång och tog med sig Jonna, Melvin och Hilma i bilen också ;) det var bra för annars hade det säkert varit en massa gnäll på trötta ben!?

Meja ville gå med mig, eller hon satte sig gladeligen i vagnen intill Towe och mös!

Väl hemma så var det samma energi resten av dagen, vissa dagar finns det ingen hejd tror jag...

Vi var en snabbis på affären innan middagen lagades, Casper önskade korvstroganoff och så fick det bli.

Middagen åt vi klart strax innan 18.00 och strax innan 20.00 nattade vi trött Towe och Hilma. Melvin sover hos farmor och de tre äldsta fick vara uppe länge ikväll, fast Meja däckade ganska snabbt på soffan vid 20.30!

När jag lade in tvätten i garderoben så blev jag så less på bristen av strumpor och trosor hos några av barnen så det gjordes en liten beställning både från h&m och ellos innan även jag bänkade mig i soffan! Jonna fick vara med och välja lite och Meja var för trött och svamlade bara ;)

Nu ska  jag ta och lägga mig, Göran är redan påväg...

Puss puss♥

Kommentarer
Postat av: Monia - mamma till Tuvalie ♥

sv: hehe ja, jag blev några dagar frånvarande när vi låg på BB, så de flesta förstod att det var nåt på gång :) Ja det var ju hur lätt som helst, Tuvalie kommer absolut få syskon i framtiden - jag har inte blivit skrämd som jag trodde iallafall :)



Tack för dina lyckönskningar ! Det är kämpigt mellan varven härhemma men ändå så underbart :)



Kram

2012-03-10 @ 11:26:05
URL: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus