Spontanbesök av mamma!

Mitt i middagen strax innan 17.00 ringde mamma och kollade ifall det var ok att hon kom och hälsade på! Och eftersom vi inte hade något speciellt för oss eller inplanerat så gick ju det bra, frågade om hon villa ha middag också när hon kom :)

När hon kom blev alla barnen jätteglada, glass hade hon köpt med sig också som vi fikade lite senare som kvällsfika.

Mamma satte sig för att äta och fick gott sällskap av Towe som stod bredvid henne på kökssoffan hela tiden och studerade, pussade och kramade, smakade lite gjorde hon också men spottade ut :) även fastän hon en stund tidigare ätit precis samma mat!

Glasstajm blev det så småningom, men först hjälpte jag Hilma och Melvin att städa alla leksaker samtidigt som mamma var ut och lånade domkraften av Göran så att hon kunde byta ut ett däck på bilen, ett av däcken tappade luften lätt så nu blir det förhoppningsvis bättre :)

Barnen åt massor av glass, vi äter inte det så ofta och eftersom mamma köpte 2 paket (á 2 liter) så fick de  ta mer!
Sen blev det till att borsta tänder, kissa och ta på pyjamas innan sängen.

Eldade lite och sen spelade jag och mamma kort i köket. Ofta får man ju sitta och tjata på barnen att vara med i spelet när de spelar men idag så var det nog både mig och mamma man hade behövt tjata på för vi missade drag hela tiden... tur att man kan skratta åt det :)

Mamma åkte hem vid 20.30, jag gjorde Göran sällskap i soffan med en smörgås och sen har vi både kikat på tv och sovit i soffan... i morgon blir det staden för handling så det är hög tid att krypa ner i sängen!

Puss puss♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus