Tina & Märta på besök!

I förrgår (tisdag) hämtade jag upp Tina och Märta vid bussen 11.40! Jag hade varit på Grindes innan och handlat lite och när vi kom hem var älsklingen i full gång med att fixa lunch!

Märta hade vuxit rätt mycket sen jag såg henne sist, eller så är det bara för att Ninni är så liten som det känns så!?
Märta var i alla fall hungrig på en gång när de kom innanför dörren så Tina fick snällt sätta sig ner och vänta lite extra på att få träffa Ninni som låg i sin säng och sov ;)

Sen bytlånade vi bebisar, snusade och gosade! Hilma och Towe var båda väldigt intresserade av Märta och vill så klart också vara med och gosa. Hilma blev dock lite orolig en stund då Tina höll i Ninni för det var ju hennes och pappas bebis ;) Go tjejen!


Ninni & Märtis


Lika bodys hade de också :)
5 veckor skiljer de två töserna.

Jag hade inte talat om för någon av barnen att vi skulle få besök så de blev lagom förvånade och väldigt glada när de kom hem från skola och dagis!!! Många pussar och kramar blev det!


Meja spexar alltid på kort nuförtiden...


Gos och mys från alla håll!


Mera spex...

Dagen gick rätt fort och vips var det dags för barnen att sova, nattningen tog lite längre tid än vanligt då de var oroliga att Tina inte skulle vara kvar dagen efter... men det var hon ju!

Igår (onsdag) klev vi upp tidigt som vanligt, jag hörde att både Märta och Tina också var vakna så de kom snart nertassande de också och åt frukost med oss.

M&M åkte på dagis vid 09.00 och då gick vi in i köket för att inta projekt gipsavtryck! Jag gjorde play-doo som jag lade i papptallrikar och sen var vi i full gång med att trycka både händer och fötter som vi sen fyllde med gips som Tina hade med sig. Hon hade tänkt göra avtrycken hemma men leran som hon fick till blev för hård och sen blev det inte av så jag sa till henne att vi kunde fixa när hon kom hit så kunde jag passa på att göra på Ninni också!


Jag knådar play-doo..


avtrycken innan vi fyllde med gips

och här nedan är resultatet :)










Märta var jätte duktig och sov sig igenom alla 5 tryck, eller hon var väl halvvaken men ändå lugn och det gick hur lätt som helst!
Ninni däremot ville inte riktigt så jag fick ge henne mat först och sen gick det bättre!
Hilma och Towe fick också göra ett varsitt handavtryck.

När vi var klara och jag hade stökat undan så var det dags för lunch och efter lunchen när Towe skulle sova ute i vagnen så bäddade vi ner Märta bredvid henne i Ninnis liggdel, Märta hade haft svårt att komma till ro och somna ordentligt på förmiddagen och sover som de flesta barn bättre ute än inne!


Towe fick för sig att testa Märtas vagn där hon tydligen kunde klättra upp utan problem!

Medan Hilma kikade på film och de andra tre barnen sov så började jag och Tina att stöka på i köket, vi förberedde lasagnen som vi skulle ha till middag. Vi planerade att åka till Svensta och överraska mamma med både middag och äppelpaj på eftermiddagen så Tina ändå skulle åka dit!


När vi stökade i köket passade Hilma på att smita in i badrummet för att sminka sig lite...

Casper blev kvar hemma en stund innan farmor slutade jobbet och han gick dit, Jonna gick till Elin då hon skulle åka med dem till Hoverberg på någon slags "filmgala" där de också skulle uppträda!

Vi andra kom iväg strax innan 16.00 efter att vi packat in och möblerat om lite bland bilstolar i bilen så att alla skulle få plats och sitta bra! Ninni fick sitta fram mellan Hilma och Göran, jag trodde först att det skulle bli för trångt att få plats med basen och bilstolen men det gick ju hur bra som helst!
Jag fick sitta längst bak med M&M och så satt Towe, Märta och Tina i mitten!

Mamma hade fått order att sätta på ugnen då hon kom hem från jobbet så det var bara att stoppa in lasagnen när vi kom! Mysan kom också dit och åt med oss!

Vi åt, gräddade äppelpaj, barnen lekte, vi lekte och snusade bebisar, pratade och myste innan det strax efter 19.00 var dags för oss att åka hem igen. Tina och Mäta lämnade vi kvar, de ska innan lördag hinna hälsa på både i Näksta och Sveg innan de far tillbaka till Borlänge igen där pappa Magnus saknar ihjäl sig efter sin lilla Märta!♥


Mysan med småflickorna...


Tina ville också bli fotad med de små och då ville flera andra också vara med på bild!

Casper hade fixat välling när vi kom hem så det var bara att klä av Hilma och Towe och sen sätta dem i soffan. Göran snabbade sig iväg på bandyn och jag nattade barnen i lugn och ro, gjorde ingen brådska utan gjorde klar en och en och strax innan 21.00 låg alla utom Casper och Jonna i sina sängar.
Ninni var nymatad och fick ny blöja innan vi åkte från Svensta så det var bara att lägga över henne från bilstolen till sin säng så sov hon lugnt vidare.

Jonna kom hem 21.30 så då fick hon och Casper lite äppelpaj till kvällsfika innan de marscherade i säng!

Några mycket bra dagar måste jag säga!

Puss puss ♥



Kommentarer
Postat av: Hege

Åååå hvor trivelig :) Høres ut som en toppendag :)

2012-03-29 @ 21:50:46
Postat av: Tina

Underbara dagar! <3

2012-03-31 @ 00:24:51
URL: http://familjennagolunda.blogg.se/
Postat av: Milla

Härliga kort :)

2012-03-31 @ 14:41:38
URL: http://lillefamiljen.bloggagratis.se/
Postat av: Anonym

Åh herre gud vad små dom var Ninni och märta, så fina! Så spännande att läsa din blogg Kim! :)

2013-05-10 @ 20:21:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus