Ganska så lugnt...

Igår försov vi oss... jag hade ju glömt att ställa klockan och Ninni sover ju mest hela nätterna nu :). Men idag kom vi i alla fall upp i tid och barnen behövde inte stressa för att hinna med bussen.

Jag som oftast brukar känna mig stressad över att ligga kvar för länge i sängen kände faktiskt i morse att jag bara skulle vilja krypa ner under täcket och ligga hela dagen! Med stora barnen på skolan, M&M på dagis och ev en farmor som passar H&T så skulle jag Göran och Ninni kunnat ligga och mysa ända närmare 14.00! det hade varit mysigt... :)

Hur som haver så blev det en ganska lugn dag, eldat lite i kaminen då det bara var +4 grader ute i morse... tvättat lite handdukar som jag hängde ut i den kalla blåsten... de hänger fortfarande kvar, glömde ta in dem och när jag väl kom på dem så hade jag inte tid och sen blev de råa så de får hänga tills  morgon.

Blev lite tidig middag då Casper och Göran åkte mot stan vid 16.15 tiden, Casper skulle spela match i Ope.
Jag bakade en kladdkaka och barnen kikade på Disney filmer, så roligt när de kollar på såna filmer som jag själv såg när jag var liten!

När jag bakat klart och barnen fortfarande kikade på film så satt jag har och fixade lite med designen på min blogg! Har länge varit så less på den som jag haft och detta blev ju i alla fall lite bättre.... jag kan ju inget om det här med design än men jag vill gärna lära mig!

Så småningom blev det välling och godnatt för Towe och de andra fick kladdkaka och bulle till kvällsfika... inte alls nyttigt och bra men ibland får man göra undantag, inte alls ofta nuförtiden som det finns såna godsaker hemma... älskar att baka och skulle kunna göra det varje dag men det är inte bra för någon om sånt finns tillgängligt dagligen tycker jag.

Nattade resten av barnaskaran och strax efter 20.00 låg alla utom Ninni som somnade rätt sent ikväll... men å andra sidan så har hon sovit mycket idag... sov i ett streck mellan 09.00 och 13.30 ca! sen någon sväng på eftermiddagen också.

Har kikat på BB nu och snart är det hela slut, skönt på ett sätt men man undrar ju ändå hur det går för alla när de åkt ut och fått komma hem!?
Kollar ingenting på tv nu förutom BB så det kanske inte blir någon tv alls sen när det är slut!?
Fråga Olle kollar jag också på ibland men inget mer, gjorde förut men det känns inte så viktigt...

Nu har jag i alla fall suttit här för länge igen, som vanligt och sängen väntar! Tog förresten fram täcket igen igår, det var för kallt med bara påslakanet ännu och så skönt att få krypa ner under ett tjockt täcke!

I morgon ska jag till tandläkaren för att se om jag eventuellt ska laga ett hål eller två??? tandsköterskan var osäker på om det behövdes eller inte... hade inte hunnit bli några riktiga häl ännu, bara små förändringar...



Puss puss

Kommentarer
Postat av: Milla

Hej Kim. Vad fint du har gjort på din blogg :) jättefin header. Det är dock lite svårt att läsa texten då texten är svart och bakgrunden är så mörk. Ett tips är att lägga en ljusare färg bakom texten, eller att välja en ljusare text mot den mörka bakgrunden. Hoppas ni får en fin dag.

Ps har ännu inte kunnat öppna filerna du skickade mig i sista mailet då jag inte har ngn dator och de går inte att öppna från telefonen (som jag använder till att surfa på nu). Ska låna Wilmas dator i em.

Vad härligt att Ninni sover så fantastiskt bra. Måste vara underbart.



Kramisar

2012-05-30 @ 08:06:24
URL: http://familjenellison.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Hej Milla!

Jo jag skulle vilja ha en röd text men har inte riktigt klurat ut ännu hur man byter färg på den :P



Kram

2012-05-30 @ 11:52:38
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus