Kalas för Jacob

I lördags var vi till Sveg och hade kalas för lillebror som fyllt 2år!

Vi ställde ingen klocka utan klev upp vid 09.00 tiden tror jag det blev...

Vi åt frukost strax efteråt, jag såsade på rätt bra och vi gjorde absolut ingen brådska... hade tänkt komma iväg vid 10.30 ungefär men det blev en aning senare...

Barnen var uppspelta och  inte alls fokuserade men 11.30 kom vi iväg i alla fall :)
Pappa ringde när vi var i Älvros och frågade ifall jag kunde springa in på Dollar och köpa festis för det hade han glömt.
Jag och Göran sprang in medan barnen väntade i bilen och jag kan ju säga att det inte bara var festis som följde med ut ;). Det blev både chips och godis, men kors i taket så har vi inte ätit något av det ännu för det har inte blivit läge, kanske för oss men inte för barnen...

I alla fall så kom vi till pappa strax före 13.00, barnen stormade in och kastade sig över Jacobs alla leksaker (han har hur mycket som helst) och lekte för fullt medan vi andra språkade lite i köket.

Jacob öppnade paket och var lite avvaktande till en början men sen var han också mer och lekte bland alla de andra.

Dessa fick han av oss:




Så småningom när pappa och Milla druckit sitt kaffe och packat med det som med skulle så klädde vi på oss och gick bort till kvarterslokalen så de lånat för dagen, mer plats för alla där än i lägenheten.

Först blev det korv med bröd till lunch innan vi högg in på glass, grädde, maränger, banan och bär, chokladsås, kolasås och strössel fanns också, plus kakan som jag bakat och tagit med :) en lingonkaka fast med röda vinbär :P.

Göran upptäckte till sin förtjusning att där fanns ett biljardbord också!!! Så han och Casper spelade några vändor mellan mat och fika.

Jag höll mig bakom disken och serverade de som ville, ganska skoj faktiskt, kul att hjälpa till också! Pappa hade rätt ont i kroppen då det egentligen är dags för honom att ta sin medicin men det är lite dumt då det finns förkylningar i omlopp så han skjuter gärna lite på det.
Men disken fick de fixa själva :P

Klockan tickade på, barnen var ute och lekte en stund och när klockan närmade sig 17.30 packade vi ihop och begav oss. Stannade till hemma hos pappa och sa hej då och sen samlade vi ihop barnen, gick till bilen och åkte hemåt.

En bra dag och lillebror var helt slut och somnade i vagnen vid 16.30, antar att han knappt hann vakna innan han var redo för sängen, det är ju jobbigt att ha kalas ju!

Göran knäppte massa bilder med nya kameran, ska dela med mig av dessa också men det får dröja en stund ;)

Puss puss♥



Kommentarer
Postat av: Faster Nena

:) Jag såg bilderna på patetiska :))



Vi måste ha kalas igen, så jag får vara med. Det behövs ju ingen anledning :)



Kram

<3

2012-05-02 @ 21:52:36
URL: http://boerjesdotterblogg.bloggplatsen.se
Postat av: Millan

Blev ett toppen kalas. Var kul att ni kom, och Jacob njöt för fullt. Ja han var väll vaken ca 45 min innan det var dags att sova för natten. Han var ganska slut efter kalaset.



Kram, kram

2012-05-02 @ 23:28:58
URL: http://lillefamiljen.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus