Lördagen så långt...

I morse vaknade barnen också tidigt, Hilma och Melvin roade sig med att springa maraton fram och tillbaka från köket till vardagsrummet och skrika om vart annat...

Göran råkade bli kvar på soffan hela natten och jag fick sällskap av Jonna :)
Ninni sov från 22.00 tiden till 06.30, då ville hon ha ny blöja och tutte och sen sov vi vidare :)

Jag klev upp vid 09.00 och då började jag med att köra alla barnen till sina sängar så att de kunde vara ner + att jag kunde få laga frukost i lugn och ro! De VET att man inte ska springa omkring och väsnas på morgnarna utan sitta och ta det lugn eller leka lugnt, i vilket fall SKA det vara lugnt!

Melvin fick ett av sina utbrott vid frukosten... han kan bli skit arg bara av att någon fnissar till åt honom eller baka kollar åt hans håll... han är något överkänslig på den biten vissa dagar och det är något som vi försöker jobba bort... idag filmade jag honom med mobilen så att han själv ska få se och han vill gärna se säger han... får se hur han reagerar :)

Efter frukosten så tog jag äntligen en sväng med dammsugaren och Hilma och Towe var som vanligt med på ett hörn, de kryper jämt efter den och tycker tydligen det är jätte skoj!

Eftersom frukosten blev lite senare så stoppade jag bara i Towe lite lunch innan hon skulle sova och sen dukade jag fram lite godis, chips och ostkrokar, trots att de inte kanske helt förtjänat det idag heller.... men vi satte oss i alla fall i soffan, såg på film och mös.
Barnen har hållit sig lugna och nu kikat på två filmer, först "Babys day out" som vi såg tillsamman och sen "Alvin & gänget 3" som precis blev slut.

Jag har vikt en hel stor tvättkorg med underkläder och pyjamasar som ni ligger på sina platser, satt igång en ny maskin och nu tar jag en kort paus här vid datorn :). Göran åkte nämligen iväg för en kort stund sen och ska vara chaufför upp på Skalet, det är ju Vårforum!

Towe har nyss vaknat och tussar omkring med nappen och snusen, ska snart ta av henne den och lägga den på sin plats på hatthyllan. Ninni lär väl snart också vakna.

Hilma har ingen bra dag idag... hon har redan slagit sig 3 ggr, hon är expert på att snubbla på ett helt slätt golv, eller halka in i bordskanten när hon ska upp på kökssoffan...

Till middag ska vi göra pizza och jag funderar på om jag ska passa på att baka lite bröd också när vi ändå är igång... men vi får se, det blir ju inte alltid som man tänkt sig och planerar numera...

Nä kanske jag ska ta och vika lite mer tvätt... kom på att jag glömde det som hänger på tork i sovrummet och det som hänger här i vardagsrummet... jag har konstaterat att det alltid hänger tvätt på tork här nuförtiden... och tvättkorgarna är aldrig tomma... hur kan det komma sig!? ;)

Ha en fortsatt trevlig helg allihopa!

Puss puss♥

ps. det fortsätter att snöa ute... men det verkar inte bli kvar när det landar på marken :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus