Lyxig lunch med lax!

I morse var vi 5 st i vår säng när jag vaknade, både Hilma och Melvin hade kommit under under natten och Ninni hade vaknat någon gång efter kl. 3 och innan 4 för att äta :).

Jonna var rätt snabb med sin frukost idag och hann till och med att borsta tänderna! Senaste veckan har hon segat på så mycket så att de nästan fått springa till bussen...

Däremot var Melvin och Hilma riktiga segisar idag och vi satt kvar ända tills klockan närmade sig 08.00! Till slut ville inte Hilma ha mer och då fick Melvin också gå.

Jag lämnade på dagis idag och när jag kom hem igen så ville Ninni ha mat, då hade hon inte ätit något sen i natt, gissa om mitt vänstra bröst var lite fullt och ömt!?
Hon hade fått ny blöja och kläder innan jag åkte, hon sov så sött äna tills klockan var 08.30 :).

Dagens lunch blev rätt lyxig, lax med bönsallad och bulgur, även lite hollandaisesås blev det och gott var det!

Var ju och handlade igår och  när jag skulle göra fika på kvällen upptäcker jag att mjölken jag köpte hade utgångsdatum samma dag... brukar alltid kolla när jag handlar men gjorde inte det denna gång så klart...
I alla fall så passade jag på att koka lite risgrynsgröt när jag ändå lagade lunchen och till middag får det bli pannkaka.

Just nu är det väldigt lugnt, Towe och Ninni sover, Hilma bygger lego, Göran slappar på soffan och jag sitter här :). Varmt är det också, eldar lite i kaminen, det är så mysigt!

Eldade inte något igår utan slog på varmvattenberedaren istället, den som vi hade innan vi satte in annan och acc. tankarna. Spar lite på veden och lyxar till det med att inte behöva elda på hela sommaren!!! Det går ändå inte så mycket varmvatten här hos oss även fastän vi är så många, men under sommaren kan det behövas när som helst och då är det skönt att veta att det alltid finns tillgängligt utan att behöva elda!
Någon brasa i kaminen lär det ju bli lite då och då i stället, de dagar som det är regn och rusk, men ved till kaminen har vi i överflöd så det skadar ju inte.

Fick just bekräftat att vi i morgon får finbesök av Robert och Angelica så nu ska vi planera någon god middag och eventuellt någon efterrätt att bjuda på, måste ju passa på att göra det ordentligt när man ändå håller på ;).

Puss puss så länge :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus