Mamman är ute å ränner...

Idag har jag inte varit hemma så mycket känns det som... vid 10.00 tiden följde jag och Ninni med svärmor till Svensta en sväng, blev bjuden på lunch,en sväng på apoteket och sen dollar innan vi åkte hem. Sköljmedel, hårspännen och  hårsnoddar fick jag med mig hem.

Gjorde läxa med Jonna, var en sväng på Grindes då vi hämtade M&M på dagis.

Lagade mat, fiskgratäng och potatis, vi åt sen gick barnen ut en stund med pappan som bytte fläktrem på mazdan, de var ute ca 1 timma, bara jag och Ninni kvar inne.

Barnen kom in, pappan hade mutat med lite popcorn ;), alla utom Casper och Ninni satt uppradade i soffan och smaskade popcorn och drack vatten :).

Jag hängde tvätt och Casper bytte blöja och satte på pyjamas på Ninni, Ninni åt och sen strax innan 19.00 drog vi till dagis (förskolan) på färläldrarådsmöte.

Kom hem strax innan 21.00, jag har eldat och nu ska det fixas fika. Ninni somnade på vägen till mötet och sover fortfarande, hon lär ju vakna snart och villa äta lite innan det är dags att sova igen.

Känns i helhet som dagen gått ganska fort och jag har inte hunnit få så mycket gjort... men det jag inte hann hinner jag en annan dag!

Puss puss♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus