Tandis...

Hade tid hos tandläkaren på förmiddagen och besöket gick bra, lagade en tand, tydligen har jag en likadan lagning på andra sidan, ett utsatt ställe pga tandens form.
Var bedövad i halva ansiktet nästan hela dagen sen... tror kanske att hon var lite väl generös med bedövningen ;) men det gjorde inget för jag var bara nöjd över att inte känna en enda ilning under lagningen!

När vi kom hem åt vi lunch, och ja dagen blev lite bättre :) men det är fortfarande jobbigt, det tar på krafterna, energin och livsglädjen med en sån dålig start på dagen...

Barnen nattades före 20.00, vi har hunnit fika, disken är undan plockad och tvätten hängd. Nu väntar jag på att BB ska börja och efter det så blir det mars i säng!

Å angående min nya design så vet jag att det är svårt att läsa den svarta texten, men jag ska försöka ändra på den... bara det att stilmallen på denna design som är bloggs egen är inte så lätt att ändra. Hittar inte alls vart jag ska ändra fastän jag läst beskrivningar...
Kanske det är någon av er som läser som vet hur jag ska göra!?

Puss på er alla  ♥

Kommentarer
Postat av: madelein - mamma till sex, tillgångar; Autism - ADHD

Tack, ja det är skönt att rensa.

PS! Den svarta texten syns knappt mot gråa bakgrunden. Byt till vit text eller gör bakgrunden ljusare skulle jag föreslå :-)

ha en fin dag!!

2012-05-31 @ 10:00:36
URL: http://madelein.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus