update...

Söndag:
Lugn och lite senare frukost... busväder ute, jag tog en dusch, Susanne och Patrik kom och bjöd på lite fika runt lunchtid, eftersom vi skulle äta hos dem lite senare skippade vi lunchen och bestämde att vi skulle komma förbi runt 16.00 tiden!
Till middag blev det tacos, det var gott! Vi stannade någon timma och knatade hem över i lagom tid för att stoppa barnen i säng och ta in tvätten som jag hängt ute.

Måndag:
Vaknade på bra humör... trodde jag... märkte rätt snabbt att tålamodet var kasst och att jag var väldigt lättirriterad... så när jag plockat undan i köket, Göran hade klätt på barnen och jag hade bytt blöja och klätt på Ninni så tog jag med henne till sängen, lade mig för att tutta henne och för att vila, somnade och låg kvar i två timmar!

Klev upp igen lagom till lunch och kände mig på mycket bättre humör!
Det var ännu värre busväder ute denna dag, det blåste massor, det ven i kaminen och fönsterna nästan skallrade kändes det som...

Försökte få liv i min surdeg igen, ställde fram den redan kvällen innan men det verkade inte som det hände så mycket med den... fick några fina tips av Helena E och vips så var den bubblig och fin på bara någon timma!
Hade tänkt vänta med att baka då degen först inte startade ordentligt men eftersom vi ändå skulle använda ugnen till middagen så satte jag igång och bakade :), blev två till härliga bondbröd, lika som jag gjorde sist.


bubblig och fin!

Efter middagen var det fotbollsträning för Jonna och Casper, Göran körde både dem och Tony.

Jag nattade barn och satte mig för att kolla igenom lite kläder. Fick kläder från pappa som han i sin tur fått av en gammal vän, massor med fina barnkläder, jag fick hälften och Tina hälften :). När jag nu satt och kikade igenom så tyckte jag inte att det stämde riktigt... ringde Tina som kikade i sin del och det verkar som vi får slå ihop allt och dela om då jag har en del av vissa "dressar" och Tina den andra... tur att de flyttar upp snart så vi har nära till varandra :).

Casper och Jonna kom hem, de fick nybakt bröd till kvällsfika innan de gick och lade sig, jag och Göran tog också nybakt bröd till kvällsfika fast lite senare.

Tisdag:
Idag hade jag tid hos tandläkaren kl 10.00, vi åkte mot Svensta direkt efter att vi lämnat Meja och Melvin på dagis.
Allt gick bra, fina rena tänder hade jag men dessvärre en liten förändring på två tänder som eventuellt behöver lagas... inga riktiga hål men en tandläkare ska kika på dem, fick en ny tid 30/5 kl 10.00. Sen ska jag försöka bli duktigare på att använda tandtråd också!

På vägen hem stannade vi på Grindes för att handla inför veckan, handlade även lite lyxig lunch, Hilma som bestämde pizza! Till den gjorde Göran en bönsallad med rödlök, tomater och fetaost! Gott, enkelt och nyttigt! Vi gjorde mycket så att det räcker till i morgon också, då ska vi ha lax till!

Jag hämtade M&M på dagis vid 14.00 tiden, kom hem, Jonna läste läxa och gick till kompis, barnen fick frukt sen fick Meja också kompis, Ottilia och hon cyklade iväg och Melvin tog en promenad till Alfred (Ottilias lillebror)för att se om han ville leka :).

Jag har ägnat stor del av dagen till att tvätta, helt plötsligt efter 4 maskiner var alla(5) tvättkorgar tomma!!! Det är rätt sällan som man lyckas med det...
Två maskiner med handdukar som jag hängde ute och resten var kläder och innan dagens slut blev det även en 5:e maskin då Towe hade bajsat ordentligt när jag skulle hämta henne efter hon sovit lunch... sen dröjde det inte länge förrän tvättkorgarna började fyllas på igen ;).

Jag lagade ungnsfalu till middag, Jonna, Meja och Melvin fick jag ringa hem vid 17.00 tiden men det dröjde nog till närmare 18.00 innan vi satt och åt... Hilma och Towe satt i badet när maten var klar... planeringen var inte på topp ;).

I morgon är det onsdag, sen är barnen lediga resten av veckan, röd dag på torsdag och klämdag på fredag :).
Göran och Casper kommer att sticka iväg vid 15.30 i morgon, de ska till Hackås för Casper ska spela match, de åker med Susanne, Patrik och Tony och skulle tydligen stanna till i Svensta och äta middag, lite lyx!

Såg idag att det även är fixardag på förskolan/dagis i morgon, glömde kolla vilken tid men jag får se om jag åker dit själv med alla barnen eller om jag anser att jag är upptagen!? Fixardagen är frivillig, men även om jag gärna skulle vilja så får man ju väga in om det eventuellt finns några begränsningar...

Nä nu är klockan mycket (23.39) och om jag någon gång ska försöka att inte vara trött på dagarna så kanske jag bör börja med att inte lägga mig för sent... blir ju hur trött som helst av att amma verkar det som!?

Puss å god natt!!! ♥





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus