En längtan till December!

Känner egentligen inte att jag har så mycket att skriva om... Händer inte så mycket mer än det vanliga och har som ingen större lust för någonting :(...

Men något jag vet är att jag ser fram emot den kommande julmånaden och hoppas verkligen att den blir så underbar som jag föreställer mig :).

Snön har ju lyst med sin frånvaro men natten till söndag så lade sig ett tunt men vackert litet täcke över landskapet och faktiskt så har det fått ligga kvar! Trots att det knappt varit några minusgrader :).
Till helgen ska det tydligen bli ner mot -15 grader så då får vi hålla tummarna för att vintern kommer på riktigt!

Jo denna julmånad, det jag ser fram emot är att utan någon större stress pynta, städa, planera, baka, mysa och allt som hör till. Julklappar är fixade så det behöver vi inte tänka på mer än att längta efter dem :) till och med jag ska få en julklapp av älsklingen i år!!! Vi tog oss råd för en gångs skull och köpte något till varandra, han på sitt håll och jag på mitt :) så jag har ingen aning vad det är :o... Han köpte även en till sig själv så då gjorde jag lika till mig, jag vet inte var han köpt och han vet inte vad jag köpt :) så spännande!!!

Ska sätta mig och knåpa ihop en liten lista på vad som ska göras innan jul och i ungefärlig ordning, alltid roligt med något att se fram emot!

Nu ska jag strax sova, har försökt komma isäng runt 23.00 om kvällarna nu och det är i alla fall en förbättring! Men tidigare ändå skulle inte skada med tanke på hur trött jag är om morgnarna... Somnade nästan sittande i morse när jag väntade på Hilma som segade med sin gröt... Inget gnäll utan bara allmänt långsam :).

Puss å god natt <3

Ps. Idag åt vi lunch hos svärmor och då passade Towe på att mysa med Mollys valp... Så söta <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus