Helgen...

Helgen har gått jätte fort, dagarna ocg timmarna bara svissar förbi och man hinner knappt med någonting utöver alla måsten...
 
Igår lördag minns jag knappt... tycker mif minnas att vi åt en ganska sen frukost, eller kanske en ganska normal frukost i normal tid om jag tänker efter!? Jaja, minns i alla fall att Göran, Casper och Tony gick ut och lastade lite ved innan frukosten, från carporten och in i rummet i källaren.
 
Efter frukost så lagade jag lite gummibanad på overaller samt kängare på en jacka, passade även på att märka lite ytterkläder som fortfarande saknade namn och telefonnummer...
 
Sen var det lunch, Göran lagade innan han skjutsade Jonna, Casper och Meja till Ida och Jasmine. Det blev bestämt att de skulle komma vid 13.00 tiden och äta lunch där så när Göran skjutsat dem så åt vi andra vår lunch.
 
Efter lunchen skulle både Towe och Ninni sova så jag tog dem med mig i vagnen och knatade ner på Grindes för att handla lite som fattades till middagen. 
Det blev bestämt att vi skulle till svärmor och äta äppelpajen som vi inte åt till efterrätt igår eftersom alla var så mätta :), så Tony tog med sig Aramis (vovven), Hilma och Melvin dit när jag var på Grindes och Göran var i garaget och började skruva med Saaben... fick ju några 2:or på besiktningen...
 
Göran kom och åt lite paj när jag kommit från affären innan han sen åkte hem och skrivade lite till... vi andra blev kvar till 17.00 tiden då vi promenerade hem i mörkret.
 
Barnen vill gärna stanna ute och leka i sndlådan trots att de nästan inte såg någonting men efter 10 minuter fick jag med mig dem in med ett bad som muta, leka kunde de ju få göra i morgon då det var ljust ute :).
 
Vi kom in, barnen badade och jag lagade mat, sprang skytteltrafik emellan för att kolla läget...
 
Några timmar senare var middagen i form av köttgryta och potatis klar, barnen var badade och duschadem Jonna, Casper och Meja hade blivit hemskjutsade och Göran var klar i garaget.
 
Barnen ville inte ha någon middag utan önskade kvällsfika i stället och med tanke på tiden (typ 19.00) så passade det rätt bra!
Jag och Göran åt dock av grytan som jag tydligen lyckats riktigt bra med! Lyckades sätta smak på maten för en gångs skull :D.
 
Barnen nattades och vi sjönk så småningom ner i soffan och åt choklad så vi mådde illa... blä, varför lär jag mig aldrig!?
 
 
Idag då!? Jo vi hoppade frukosten, jag tog två thin crisp med ost direkt när jag vaknade, åt inget riktigt kvällsfika igår och då blir jag vrålhungrig på morgonen!
Var ut med hunden och tuttade Ninni...
 
Casper vaknade och jag bad honom duscha innan han klädde på sig... efter lite protester tog han ett bad och fick sällskap av Towe, Hilma, Melvin och Meja!
 
Jag duschade barn, klippte naglar och topzade öron medan Göran fixade lunchen :).
 
Efter lunch var det änkt att vi skulle baka choklad/neger bollar men Nikita ringde och undrade ifall jag kunde färga hennes hår så då blev planen utgång för alla barn utom Towe som skulle sova, Ninni sov redan ute i vagnen men vaknade precis när Nikita kom.
Ninni fick sitta i en av matstolarna och kika när mamman kladdade med färg :)
 
Barnen kom in ene fter en, färg sköljdes ur och lugg klipptes. Jonna tog ett bad, maten lagades, resterande barn lekte eller satt i köket och ritade, Göran och Casper var sist in och vi åt middag.
Efter middag bakades det negerbollar, Hilma, Melvin och Meja hjälptes åt och på slutet gjorde även Towe oss sällskap men hon ville mest baka kika och hittade så småningom slickepotten som hon gjorde ren ;).
 
Bollarna är klara och fingrarna kladdiga :)
 
Hilma är sugen på att hjälpa sin syster att rengöra slickepotten ;P
 
Melvin föreslog en gruppkram :)
 
Vid 18.00 dukade vi fram lite mys med chips, negerbollar och godis som jag delat upp i skålar till barnen och så kikade vi på film... efter 45 minuter var det färdigmyst, då hade ingen av barnen ro att sitta lugna och stilla längre så då blev det operation nattning :).
 
Det är ganska sjukt egentligen... barnen kan ibland sitta som ljus i flera timmar och kika på film eller barnprogram men så fort man lyxar till det med något ätbart till så GÅR DET INTE! Spelar ingen roll vad för film man visar så... nej det går inte! tråkigt kan jag tycka :(
 
Ninni som sov ute i vagnen ända till 18.30 var vaken lite extra länge ikcäll, hon satt på golvet och lekte under tiden som Göran datade en stund och jag rensade ur garderoben på barnens sommarkläder...
 
20.00 kikade vi på solsidan samtidigt som jag vek och hängde tvätt... Meja som var lite tjurig ikväll lyckades väcka både Hilma och Towe (lite smått arg mamma), var upp och kikade till Melvin som hade knutit fast sig i sängen innan han somnade ;P... sova säkert!?
 
Vår lille Melvin... han har sina ideér!
 
Undrar vad för tankar som snurrar i det lilla underbara huvud!?
 
Sov gott gjorde han i alla fal och jag knöt så klart lös honom...
Han kom själv ihåg i morse att han knutit fast sig innan han somnade ;)
 
Just nu i skrivandets stund är Hilma vaken... sa åt henne att lägga sig i soffan en stund men hon sitter och leker... Göran somver på soffan och jag ska strax försöka natta Hilma, borsta tänder och sen lägga mig och sova... i morgon ska vi upp tidigt igen!!!
 
 
Försökte ladda upp bilder men det gick inte av någon underlig anledning... så jag får uppdatera med dem i morgon...  Uppdaterat!
 
Natt i natt...
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Philippa

Dom kanske blir höga på sockret och därav inte kan sitta stilla :)

Svar: Ja så är det säkert, har funderat på det några gånger förut... därav brukar vi inte ha godismys på kvällen ;)
Kimsan

2012-11-05 @ 13:44:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus