Krupp!

Melvin kom till oss i natt och jag hörde på en gång att "kruppen" satt sig i halsen på honom, ja för det heter ju egentligen falsk krupp men eftersom riktig krupp inte finns längre så kallas det krupp :).
 
Jaja, han somnade rätt snabbt, inte särskillt besvärad över sitt tillstånd, het som en kamin och "skällig" i rösten...
 
För det mesta så brukar det ju släppa fram på dagen men han har haft både feber och varit ansträngd i andningen hela dagen.
Vi har frågat massor av gånger om han tycker att det är jobbigt men svaret har hela tiden varit nej.
 
Nu ikväll ringde jag ändå 1177 då han blev anfådd och lät som han gett allt på ett 400 m lopp vara av att sitta och äta lördagsgodis!
Vi fick rådet att avvakta, ge alvedon, ha svalt i sovrummet, sova högt med huvudet ocg såklart höra av oss igen om det blev värre.
Just nu ligger han och sover i vår säng :)
 
För övrigt idag så har vi pysslat med att bocka av en massa småsaker som ska göras, Casper var rastlös och tog sig en titt på listan han också för att se om det var något som han kunde hjälpa till med och han bockade av 2-3 punkter helt själv :).
 
Vi hann med det mesta och i morgon är det bara *Röja av bänken i köket ocg *STÄDA!!! kvar innan vi ska hinna med att mysa, baka och laga mat :).
 
Det är ju fars dag i morgon och då har vi bjudit hit pappa & co. pappa fyller ju också år på torsdag så då ska vi passa på att fira det också i samma veva, två pappor och en födelsedag i en smäll :).
 
Vi hade ett rätt så lyckat lördagsmys nu ikväll, Towe hann somna innan och Ninni hann jag också att natta innan det dukades fram.
Vi kikade på "Så mycket bättre" och jag konstaterade att musikprogram oftast går hem hos barnen :).
 
Vid 21.30 tassade alla i säng, eller ja nästan, Casper och Jonna fick vara uppe lite till, Casper fick lov att spela lite dator på sitt rum och Jonna ville titta på.
Meja och Hilma sällskapar i Hilmas säng och Melvin fick lov att spela lite Ds i vår säng innan han somnade, vi hade lovat honom att spela tidigare idag men det hanns inte med...
 
När barnen lagt sig så vek vi och plockade undan det mesta av tvätten innan jag tog en dusch, när jag skulle till att blåsa håret så skulle jag bara justera lite vid örat och plockade fram saxen... kniven och kammen kom också fram och vips hade jag justerat hela sidan och luggen ;P
Kanske orkar fixa bild i morgon...!?
 
Nä nu är det dags att krypa ner i sängen, ska försöka få med karln också så han inte blir kvar på soffan :), vovven ska väl kanske också ut igen men sen blir det till att försöka sova innan jag kommer på fler saker att göra!
 
Puss å natti natt
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus