Lovet så här långt...

I tisdags var vi ju ute större delen av dagen, Nikita blev kvar över natten och Meja hon sov hos farmor.
Resterande skulle ju ha sovit i sina sängar men så blev det inte riktigt... eftersom de fick gå och lägga sig relativt tidigt så fick Casper se film och då även Melvin eftersom de numera delar rum. Hilma fick också nys om detta och det slutade så här;
 
De hann inte se speciellt mycket alls av Djungel George förrän de somnade... Även casper som inte alls var trött ;)
 
Lite trångt blev det juu och efter någon timma så var det också varmt och alla tre hade sparkat av sig täcket... men sov fortfarande :)
 
)detta hade jag redan skrivit om tidigare men nu fick ni läsa om det igen ;P)
 
I onsdags efter frukosten så drog jag och barnen till Klövsjö för en heldag med familejn Kristensen-Olsson! Det var så mysigt och trevligt, barnen lekte bra och trots att det var lite livat på övervåningen så var det ganska lite oljud ändå med tanke på att det var 8 ungar där uppe!
 
Theresa bjöd på både pannkaka till lunch och nåon form att köttfärsgryta med mandelpotatis till middag!
Jag fick snusa ännu lite till på Molly och ja blir inte alls bebissjuk...!!! Bara massor!!!
 
Natten till denna dag hade det varit rätt kallt, -18 grader hade termometern visat på morgonkvisten men på eftermiddagen var det nästan så det töade...
 
Timmarna flög iäg och ganska precis 20.00 satte vi oss i bilen och åkte hem, barnen ville så klart stanna mera och sova över och det ena med det andra men hem skulle vi och så blev det.
 
Tack så hemskt mycket Theresa för att vi får komma och hälsa på och att ni står ut med oss! ;)
 
I torsdags var det kyrkis som vanligt fast eftersom det är lov så fick hela barnaskaran följa med och ingen blev gladare än Karin och barnen!
 
Det var jag och Jenny med sina två barn som var där, resterande mammaor jobbade väl eller så hade de annat för sig? Det var ju förställning på biblioteket kl 11.00 med Clownen "Daff Daff" som jag antar att många kikade på men den struntade vi i och lekte som sagt på kyrkis i stället :)
 
Casper byggde med kuddarna! Om jag hade ett riktigt stort hus så skulle jag vilja ha ett stort lekrum och då skulle där finnas såna här kuddar!
 
Fantasin kan flöda och alla tycker att det är kul!
Towe testar en av alla Caspers kojor :)
 
Barnen älskar även rutchkanan som finns där och ser ni den fina fondtapeten i bakgrunden, den är sååå fin!
 
Jonna och meja lekte mest kontor och Casper han testade lite ev varje, här en gungande val (tror jag det är!?)
 
Men kuddarna var helt klart roligast!
 
Efetr en stund var det dags för lunch och Karin bjöd på en jätte god köttgryta liknan de kalops och efter den blev det fruktsallad och glass/grädde samt chokladsås! Karin hon kan hon! :)
 
Jenny åkte ganska direkt efter lunchen då hennes pojkar skulle hem och få sin middagslur. Vi stannade en dryg timma till, barnen lete och jag och Karin försökte oss på att sitta och samtala en stund i olivet...
 
Casper och Melvin låg under kuddarna medan syskonen tog sats och hoppade på dem... leken blev inte så långvarig då Jonna "råkade" sätta sitt ena knä på Caspers hals...
Ibland är det bra att låta dem upptäcka själva varför alla lekar inte är bra lekar...
 
Nikita kom förbi, hon hade varit hem till oss för att leka men Göran hade sagt att vi var på kyrkis så hon fick gå hela vägen tillbaka, hon bor bara några hundra meter från kyrkan ;).
I alla fall så följde hon med oss hem och blev kvar tills idag fredag.
 
Idag fradag har jag och Göran lagat och märkt kläder hela förmiddagen, jag stod och strök på namnlappar och Göran satt vid symaskinen. Skönt när man äntligen frå såna tråkiga saker gjorda!
 
Melvin hade lite svårt att hålla sig i styr så han fick sitta på diskbänken och ha "Time Out!"
 
Sen blev det sen lunch och lite lek och stök innan vi begav oss till svärmor för att äta middag. Göran hade frågat en dag om hon inte kunde göra "Corned beef grytan" som de brukar göra, till honom någon dag och då bestämde de att vi skulle äta det hos dem idag :).
 
När vi kom hem så var det sovdags så barnen nattades och jag gick ner i källaren och eldade.
Även dessa kvällstimmar har gått i rasande fart och klockan är redan 22.40!!!
 
Innan middagen så skjutsade Göran hem Jonna och Nikita hem till Nikita då Jonna ska sova där inatt. 
I morgon ska Casper, Jonna och Meja hem till Ida och Jasmine och leka och då ska vi väl försöka få lite mer gjort här hemma!
 
Jo just ja, i torsdags så ägnade vi delar av eftermiddagen till att sätta mer panel i trappan, eller det var väl Göran som gjorde jobbet och jag assisterade och höll barnen i schack runt om.
 
Nu börjar det likna någonting!
 
Större delen är nu klar och det är så skönt att få ha det lite fint :)
 
Jaha, nehe, det var väl lite av det som hänt denna vecka och den är ju inte slut än så mer lär det bli, men nu ska  vi nog fika lite innan det är dags att sova... egentligen är det redan dags men jag orkar inte lägga mig ännu ;)..
 
Trevlig helg och god natt!
 
Avsluter med Melvin och Hilma snöänglar som de gjorde i tisdags, så fina!
Men nu har det töat i två dagar så nu finns det nästan ingen snö kvar :(...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus