Pärlor i öronen...

Ja i onsdags (14/11) så fick även Ninni små fina pärlor i öronen :). Jag vet att många är emot det men jag/vi har valt att ta hål i öronen på alla våra barn då de varit 6-7 månader.

Det gick jätte bra och blev så fint!


Kommentarer
Postat av: Longevity - en blogg om hälsa

Åh, sött :-)
Jag har inte vågat när de är så små. Min äldsta tös var sex år men det var fel ålder för hon bara pillade hela tiden så det blev infektion. Vildan fick nu innan hon skall fylla nio och hennes har inte blivit infekterat. Man skall väl antingen göra det väldigt tidigt eller väldigt sent :P

Svar: Precis så tänker jag också! Alla tjejer (och kanske killar) kommer till 99% att vilja ha hål i öronen och om man då tar hålen då de inte är medvetna om dem så får de läka ifred och blir inte infekterade :)
Kimsan

2012-11-17 @ 08:08:34
URL: http://madelein.se/
Postat av: Camilla

När du skriver att ni tagit hål på alla barnen, gäller det killarna med? Vi gjorde hål på vår dotter när hon var rätt liten, men så fick vi tvillingar i höstas. En kille och en tjej... Vi vet inte riktigt hur vi ska göra den här gången. :)

Svar: Ja vår första är en kille och det var honom som fick sitt hål i örat först :) han var 7 månader och vi valde att sätta i vänster öra. Många som tyckte han var tuff när han som 2-åring sprang omkring med en ring i örat :). Många killar har ju hål i öronen idag och är det så att han inte vill ha det när han blir äldre så är det ju inte värre än att han tar ur örhänget.
Kimsan

2013-05-16 @ 16:45:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus