Besiktat bilarna...

...har vi gjort idag. Vi hade inte tid förrän 13.20 och 13.50 men vi åkte ändå mot Sveg direkt efter att vi lämnat av barnen spå dagis.
 
Ringde pappa i Ytterhogdal och frågade ifall de vill hänga med på kondis för lite lunch fika och de ville de :). Vi mellanlandade en stund på Myrgränd innan vi drog ner på byn.
 
Vi fikade och hade mysigt, sen tillbaka hem till pappa en stund för att byta blöjor och leka innan vi sen åkte bort till besiktiningen.
Saaben fick 3 st 2:or, en damask, bromsbelägg (om jag minns rät!?) och en lampa. Opeln fick på en styrled (eller om det var en drivknut!?, min hjärna är trött nu!)
 
En sväng på Dollar innan hemfärd blev det också.
 
När vi kom hem till byn så hämtade Göran barnen hos farmor som hade varit snäll och hämtat dem på dagis även idag och jag stannade till på Grindes för att inhandla mjölk, ägg och en brödbit...
 
In, klä av sig, packa upp och börja med middagen, spenatsoppa med kokta ägg! MUMS!!!
 
Efter den något sena middagen så nattade vi lite barn, började lägga golv och nattade några barn till under tiden. 
 
Golvet är som sagt klart, resten av hallen ska fixas en annan dag samt att vi även ska lägga likadant golv i barnens rum. Det gick mycket snabbare och smidigare än jag trott, iofs. så var jag mest assistenten i det hela men det är faktiskt riktigt roligt att göra såna här saker tillsammans. Samarbeta och och upptäcka att det än en gång funkar riktigt bra, det blir t.o.m. bara bättre och bättre :)
 
Nu sova, i morgon skulle jag tro att bygget fortsätter om jag känner min älskade karl rätt ;)
 
Puss å god natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus