den där listan...

Jo nu är det ju så här... jag vill ofta hinna med mer än vad som egentligen är möjligt i praktiken utan att skringa runt som en jo-jo... ofatst när jag t.ex. sitter och ammar så kommer jag på minst 5 saker som jag helst skulle ha gjort samtidigt, men det går ju bara inte...
 
Och nej, Göran sitter inte bara stilla och gör ingenting även om han inte alltid kan läsa mina tankar och se varenda liten grej som jag tycker ska bli gjord just när jag vill...
Idag var det t.ex. han som fyllde diskmaskinen, klädde på barnen efter att jag borstat deras tänder, skjutsade barnen på dagis samt hade utvecklingssamtal med Casper på skolan vid 09.00!
 
Så det kanske lät en aning hårt!? Men det är just alla dessa småsaker som knappt tar någon tid men ändå bör göras och kommas ihåg att göras som blir lite smått stressiga... Sen om man samtidigt som barnen hoppar i soffan fast de inte får, bråkar om en leksak, gosar lite för hårt med lillasysyter samtidigt som man försöker lista ut vilka av barnen som behöver nya vantar i rätt storlek till den kommande vintern så kanske det är självförvållat att det  kanske inte går enligt planerna i koncentrationen och resultatet ;P.
 
Men nu ska jag i alla fall sova, elda i pannan skjuter vi på morgondagen då det inte hanns med riktigt... tar ju ett tag att fylla tankarna från kallt när de stått hela sommaren så då vill jag gärna göra det under dagtid :) kaminen funkar ju den också!
 
Puss å god natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus