Ganska så bekväm soffa ändå...

I natt var inte en så bra natt... både Towe och Melvin vaknade, Towe flera gånger innan Melvin vaknade men tillslut när båda vaknat så ver det ingen av dem som ville somna om i sina sänger och jag vägrade ta dem till min/vår. Hade redan föjd med Hilma tillbaka till sin säng (utanprotester) tidigare på natten.
 
I alla fall efter att ha suttut och sjungit i ca 1 timma utan större resultat så gick jag och hämtade både filt och täcke från soffan i tv-rummet och så bäddade jag ner mig i soffan som står under Melvins säng i barnens rum.
Jag sjöng och nynnade, små slumrade och tillslut så sov de båda barnen och mamman!
 
Blev i morse väckt av Göran som i sin tur blivit väckt av alarmet på min telefon som låg under kudden där den alltid ligger på nätterna :). Lär nog ha tagit ett tag innan han fattade/hörde vad som lät och sen skulle han ju hitta miig också :).
 
Jag kan ju inte påstå att jag kände mig direkt utvilad när jag vaknade men jag hade nog sovit ganska bekvämt i alla fall!
 
Får hoppas att både vi och barnen får sova ordentligt i natt!
 
För övrigt så har vi varit på BVC med Hilma och Ninni idag. Hilma hade 3 års kontroll och Ninni vägde vi bara ändå...
 
Mellan 18.00-19.30 var jag på föräldrarådsmöte på förskolan medan Göran var hemma och duschade och nattade barn :).
 
Har nyss tankat över alla bilder från mobilen till datorn så så fort jag får ite tid och lust över så ska jag börja gå igonom och uppdatera lite smått :).
 
Nu är huvet trött så det blir till att borsa tänder och lägga sig så kanske jag har lite mer energi i morgon än vad jag har haft idag!
 
Puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus