Lite tankar och handlingar ur kaoset...

Måndag igen, har eldat (äntligen) i pannan för första gånger denna höst/vinter, synd bara att veden inte hunnit torka riktigt :/... först fick vi veden sent och sen strulade vedmaskinen massor. Inget att göra något åt nu, det är som det är... bara att gilla läget.
 
För övrigt är jag less på dessa dagliga konflikter vid matbordet varje gång man ska äta, alltid är det någon som ska portestera och strula... Jonna är alltid sölig vid frukosten vilket slutade med att Göran fick skjutsa barnen på skolan idag (igen!)... Casper tycker att det börjar bli pinsamt att de missar bussen så ofta pga. Jonna, hon har alltid minst 15 min oftast 30 minuter på sig men får ändå alltid springa från bordet och slänga på sig kläderna.
 
Vid resterande måltider så kan det vara lite olika vem som strular, vill inte äta, kan inte sitta stilla, smyger från bordet, blir sur för något (Melvin) osv...
Jaja, det lär väl kanske ge sig med tiden!? Bli ättre i alla fall kanske!?
 
Annars så har jag idag endast suttit stilla när jag ammat och ätit mat (typ), övrig tid har jag pysslat med lite av varje, måsten, så som att vika tvätt, hålla koll på pannan, lägga in tvätt, lagat mat, plockat disk, plockat leksaker, rastat vovven, busar med barnen, läst läxor med barnen, diskuterat ommöblering av barnens olika rum, dammsugit, bytt blöjor, sovit ner barn, ammat osv... en vanlig dag helt enkelt :).
 
Känns som att jag skulle vilja påbörja ett stort projekt snart, gå igenom varenda skåp och vrå i huset, rensa ur och plocka i ordning! jag trivs bäst när det är ordning och reda och det är det inte nu... kan se ut så kanske om man bara tittar på ytan men så är inte fallet!
Uppe på vinden i lagårn behövs det rensas och plockas i ordning också, funderar på att smita ut dit i morgon förmiddag när Ninni sover, lämna Göran inne med Towe, de hittar säkert på någonting tillsammans :).
 
Hade köpt lite nötter och choklad som vi skulle mysa med igår men efter att ha kommit hem från mamma, nattat barn, plockat disk, vikt tvätt (massor av tvätt) och hängt tvätt var klockan redan 22.30 så det blev inget...
Vi röck i oss det ikväll istället, inte för att jag driket var sugen egentligen utan mest för att det skulle bli slut och nu mår jag ju såklart illa som alltid efter att ha ätit godis... att man aldrig lär sig!!!
 
En annan sak som jag tänkte på senaste igår var denna torktumlare som vi har, den som bara skulle användas i nödfall hade jag tänkt, då när man måste tvätta mycket, om man liksom kommit efter med tvätten av någon anledning... Det känns som att det har börjat bli nödfall ganska ofta nu den sista tiden ;P eller så har jag bara många barn som älskar att ta nya kläder och pyjamasar fastän de som de har ännu inte hunnit bli smutsiga, typ helst flera gånger om dagen!
Hilma är värst av alla, hon smyger in i klädkammaren och drar på sig både tights och kjol fastän hon redan har en klänning och strumpbyxor, ny pyjamas ska hon helst ha varje kväll också om hon får bestämma. Snart sätter jag hänglås på hennes korgar ;P.
 
Nähä, nu blir det till att borsta tänder och lägga sig, kanske gå ut med vovven och kika till barnen, dricka lite vatten och säkert någonting mer... Ni vet "jag ska bara", även fastän man inte vill ;)
 
Puss å god natt ♥
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus