Handling i staden...

Igår åkte vi till Östersund ganska direkt när vi gjort oss klara, vid 08.30 var vi påväg...
 
Göran hade tid för ul undersökning av hjärtat vid 10.30, vi lämnade av honom vid 10.00 och sen åkte vi till Tina och Märta.
 
Vi hann inte vara där så länge innan Göran ringde och sa att han var klar, han hade fått komma in tidigare och undersökningen hade gått bra!
 
Jag lämnade 4 av barnen hos Tina, Jonna och casper var ju på skolan och Ninni tog jag med. Tina hade lovat att passa barnen under tiden vi handlade :).
 
Först var vi på Dollar för att köpa plastpåsar och glykol, men det blev bara påsarna...
Sen blev det Jula för att inhandla flyttkartonger så att vi kan börja sortera ordentligt bland alla kläder uppe på lagårn! Det blev ett bra köp då vi upptäckte på vägen därifrån att vi bara batalat för 1 flyttlåda :). Vi handlade lite annat också så då tänkte jag helt enkelt inte på att jag betalade för lite...
 
Hur gör ni en sådan gång? Går ni tillbaka och talar om att du betalat för lite!?
 
I alla fall så var vi en kortis på expert och Elgiganten också och kikade efter present till Hilma som snart fyller 3 år! Det blev en minispelkonsoll med 100 inbyggda spel på, duger nog åt henne så slipper de slått om de två Ds som vi har!
 
Daffys för lunch hann vi med också innan själva handlingen, vi tog varsin sallad. Tina fixade köttbullar och makaroner till barnen, sen gick de ut i lekparken så vi behövde absolut inte stressa :). tack snälla du, det betyder otroligt mycket!
 
Tillslut landade vi i alla fall på willys där vi fyllde två stora vagnar med mat, välling och blöjor. Ninni passade på att bajsa det sista hon gjorde... undrar om hon tyckte Willys var skit!? Hahaha...
 
Tröttsamt var det i alla fall tydligen att handla...
 
Vi bytte blöjan i bilden innan vi åkte för att hämta resten av trollhögen för att sen åka hem!
 
Towe somnade sött på vägen hem... upptäckte att hon är väldigt lik Hilma i profil!
 
Plutmun och allt :)
 

I Svensta stannade vi så att jag fick springa in på Tyg och garn för att köpa lite att göra mössor av! var så länge sen som jag virade nu och det kan ju vara skoj med lite nya fina mössor såhär nu på höstkanten :)
 
Göran stannade på Dollar för att kika om det fanns glykol men det var slut i Svensta också... men de skulle få in i slutet av veckan. Märks att det börjar bli kallt, vintern kommer ju snart!
 
Towe vaknade till när bilen stannade och när pappan kom ut fick hon en liten överraskning!
 
Ett par snygga solbrillor :)
 
 och en pingvinstång... fast det inte är lördag!
 
 På hemvägen fick vi se tre lastbilar som körde om varandra... Först körde DHL bilen om en FREJA och sen körde den andra FREJA om den som kåg först från början...
 
Sen körde vi om alla lastbilarna...

Casper och Jonna hade ätit middag med farmor, Casper kom hem för att hjälpa oss att lasta ur bilen, sen var det bara att plocka ur påsar och fylla på skåpen och denna gång fick allt plats i frysen fastän jag har både bullar, bär och bröd i den också :)
 
Till kvällsfika blev det såna här;
 
 Kanske inte de nyttigaste flingorna men inte de mest onyttiga heller...
 
 Ibland kan man ju testa lite nytt.
Alla utom Casper gillade dem, jag smakade en av varje och de smakade faktiskt fruki!
 

Jo visst ja, vi var ju in på Rusta också... Göran tyckte att barnen behövde en bättre förnsterlampa i sitt rum då vi tror att Towe är en aning känslig för mörker när hon ska sova...
 
Grönt ska ju vara lugnande :)
 
Både fint och mysigt tycker jag!
 
När alla barnen var nattade fick vi äntligen tid att äta middag! Vi hade inte ätit något alls sen lunchen och då passade pastan med köttfärsåsen som vi hade kvar i kylen sen dagen innan väldigt bra!
 
Sen var det snart natten och dags att sova...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus