Melvin sätt när det gäller hundar :)

Jo när vi precis kommit till Tina, Magnus och Märta, då innan jag åkte iväg och hämtade upp Göran, då gjorde Melvin en rolig grej!
 
Först skulle de hälsa på de stora hundarna som fick gå in i sovrummet en stund, det sattes för ett kompostgaller så att hundarna och barnen kunde hälsa på varandra i lugn och ro. De har ju träffats förut men både barnen och hundarna kan ju bli lite lätt uppspelta till en början.
 
I alla fall så var Melvin så duktig och klappade hundarna lugna! De lyssnade på honom och skötte sig fint! Han stod kvar ett tag med magnus och klappade medan jag, Tina och barnen gick in till alla leksaker.
 
Efter en stund kommer magnus och berättar att Melvin när han klappade hundarna plötsligt hade spottat i sin hand, sagt att "Det här är mitt sätt" och så klappade han dem på huvudet! "Då blir de så mjuka och lena", han visade fler gånger!
 
Jag och Tina skrattade massor när han berättade!
Jag vet inte varför han gjorde så!? kanske för att hundarna tidigare slickade honom i ansiktet och det har gjorde var samma sak på dem fast på sitt sätt!?
 
Ja han är rolig lilla Melvin :)
 
Ps. kan meddela att vi saknar Morris mer och mer, barnen pratar om hund mer och mer och Göran har alltid älskat och velat ha hundar, helst en ståtlig schäfer!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus