Middagsgäster och bullbak!

Igår hade vi Robert och Angelica här på middag! Det är alltid skoj när de kommer hit, de brukar passa på när de båda är lediga och igår var just en sån dag!
 
Det blev Tacogratäng med sallad till varmrätt och hallon/blåbär paj med vanlijvisp till efterrätt! Eller ja, vi åt pajen ca 3 timmar efter middagen och däremellan fick jag för mig att vi (jag) skulle baka bullar!
 
Angelica röjde undan efter middagen och jag satte igån en deg på 1liter mjölk :) Klockan var då strax efter 17.00 och jag beräknade att vara klar innan 20.00 och 19.30 var alla 80 bullar gräddade!
 
Sen njöt vi av pajen innan barnen nattades.
Vi sjök ner i soffan och kikade på Plus, jag och Göran var nog lite slitna för båda vi satt å blundade rätt som det var och Robert och Angelica hade skoj åt oss ;).
 
Vid 22.00 åkte de hem och vi gick så måningom och lade oss.
 
Casper sov hos Tony så vi hoppades och planerade sovmorgon idag :), men det sket sig då Caspers alarm (som jag sagt åt honom att stänga av då han inte behöver det!!!) på mobilen som låg i köket började tjuta kl 06.45!!! All utom Jonna och Meja vaknade och så var dagen igång...
 
Det har både blåst kallt och regnat ute idag så vi har hållt oss inne, tvättat och myst, slingat hår och lagat mat, Jonna och Meja har varit med Ottilia på eftermiddagen. Meja var med farmor till Hogdal på förmiddagen då jag slingade Jonnas hår.
 
Nu ska vi bara fika lite och sen är det godnatt. I morgon hoppas vi på att vädret tillåter oss att försöka bli klar med veden, den måste verkligen bort NU!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus