Snart är all ved borta!!!

Det blev som jag trodde, mycket bättre resten av dagen :). Pojkarna jobbade på bra fram till lunch, vi åt och sen gick alla utom Melvin ut, han hade visst 39.0 graders feber! Han sa att han frös hela tiden fastän det var varmt och han var påklädd så jag kollade. Det märks aldrig på honom när han får feber :/ lite svårt att veta då ju!

I alla fall så var Jonna och Meja med farmor och Melvi inne i soffan med Mario på Ds :). Ninni sov gott i vagnen i över 4 timmar och Hilma och Towe skrotade på, bar lite ved emellanåt och lekte på studsmattan. Towe sov någon timma i Hilmas Brio race också :).

Under tiden så hjälpte jag grabbarna med veden och vi fick undan en hel del :D tyvärr så är det mycket som är stort och måste köras med motorsågen och då tar det så mycket längre tid!!!

Vi blev bjudna på middag av Susanne idag, hon bokade bord och Pizza buffé på Värdshuset :). Vi åkte dit vid 18.00 och då var vi bara in snabbt och städade av oss lite efter vedandet innan.

När vi kom hem var det bara att stoppa barnen i sina sängar. Towe hade svårt att komma till ro så hon fick komma upp och sitta med mig en sväng i soffan, lite mysigt är det ju :).

Casper kikar på youtube på sin telefon här bredvid och Göran är chaufför.

Nu ska jag smyga ner Towe i sin säng, hon har somnat här på mitt bröst och det är sååå gosigt ibland men jag skulle absolut inte vilja att det hörde till varje kväll... Är så glad att barnen är relativt lätta att natta i sina egna sängar!

Puss puss

Jo just det, veden blev ju inte klar trots vår insats utan det är väl en si sådär 30 stockar kvar!!! Men dem tar vi i morgon :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus