Avslutar denna vecka...

Som avslutning på denna inte helt lugna vecka så har vi idag haft en rätt så lugn och mysig dag tillsammans med fint sällskap!
Robert och Angelica dök upp under förmiddagen, de var lediga och vi bjöd hit dem på middag :).

Efter en senare frukost tog Göran med sig alla barn utom Ninni ut en stund, jag stannade inne och tog reda på och vek kläderna som jag tvättade tidigare i veckan, 4-5 maskiner blev det i onsdags!
Jag vred på sportify på hög volym så att det skulle höras in i badrummet och sen gick det utav bara farten och Ninni var helnöjd med att leka med badleksakerna på badrumsgolvet :D.

Barnen kom in efter ca 1-1,5 timma, det blåste lite ute och solen var rätt frånvarande så jag förstår dem :/ tur de kunde vara i garaget och pilla, där är det i alla fall vindstilla!

Jonna har äntligen fått tillbaka sitt rum efter skabbehandlingen. Det hade hon K
Unnat få mycket tidigare bara det att jag inte tagit tag i att plocka ur allt som inte ska vara där inne ;P.
Jonna och Meja har varit där uppe och lekt snällt mest hela dagen!

Till middag bjöd vi på kebabtårta, gästerna hade köpt med sig sallad :), blir lite söligt att ha för mycket sallad och grönsaker inrättande så då kan man ju ha lite extra bredvid :).

Under dagens gång bakade jag både morotskaka och chokladsockerkaka som vi filade vid 19.00 tiden, lagom tills vi fikat klart var det bara upplockning av leksaker kvar innan nattning av barn. Innan 20.00 låg de i sina sängar, dags att försöka få tillbaka rutinerna nu efter påsken och lovet.

Göran verkar lite tussig nu ikväll, frusen och trött. Kan tänka mig att det kan vara de sena kvällarna senaste veckan som tar utvisning rätt och så allt med Casper som hänt i helgen. Resor och väntan hit och dit, ingen ordning på måltider Bosch annat... osv...
Han sussar sött här bredvid mig i soffan och jag dricker en stor kopp te och mumsar på lite morotskaka som blev kvar ;). Mysigt att kunna äta sakta och i lugn och ro för en gångs skull, egentid kallas det har jag hört ;P.

Med Casper är det bra, han tycker det är lite jobbigt att äta eftersom han måste ät avsaktade och tänka på och är öm i läppen men det går över förväntan! Han är mest öm på insidan av läppen, tror nästan att han lyckats få en sån där hemsk "virusblåsa" precis intill första stygnet stackarn :(... Får hålla koll så att det inte blir inflammerat, risken är ju större iom att det sitter där det gör.

Nä nu ska jag fika klart och sen väntar sängen. I morgon är en ny vecka, lovet är slut och vardagen tilltar. Casper ska vara ledig denna vecka men Jonna ska iväg på skolan som vanligt även om hon så klart tycker att det är orättvist att Casper får vara hemma!
Casper tycker inte samma då han har vissa restriktioner från läkaren på att inte sitta vid datorn, spela tv-spel, läsa böcker med liten text, titta på film osv... all detta i förebyggande syfte utifall han skulle ha fått en mindre hjärnskakning. Bättre att ta det säkra före det osäkra även om lökar en efter undersökningen tyckte att risken verkade väldigt liten.
Tråkigt så klart men han överlever nog ;P

Livet går vidare och tur är väl det :)!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus