Bort med stygnen...

Idag hade Göran gruppträff på arbetsförmedlingen, jag ringde HC och kollade ifall det fanns tid att ta bort Casper stygn.

Efter frukost, bad för Hilma och Meja samt påklädning av resterande så satt vi strax efter 09.00 i bilen på väg mot Svansta.

Göran hade tid 10.00, vagnen var med och vi tog en promenad till HC, stannade till hos mamma på Tingshuset (hon jobbar där, bakar och fixar fika till massa träffar och möten) och sa hej.

Vi var tidiga till HC men fick komma in rätt snabbt. Ninni hade somnat gott i vagnen på väg dit.
När det vad Caspers tur följde vi med in allihopa, inne på rummet fanns ett skelett som barnen tyckte var väldigt intressant :).

Stygnen var små och fina så de var lite luriga att hitta, två av dem satt dessutom under en sårskorpa som sköterskan fick blöta upp lite.

Rätt som det var kom Göran in, han stannade med Casper och jag tog med barnen så de fick leka med leksakerna i väntrummet.

När vi var klara så åkte vi hemåt, barnen fick en banan i bilen och vi stannade på Dollar för att köpa topz.

Väl hemma lagade vi lunch och åt.
Vid 14.00 tog jag en promenad med Ninni i vagnen för att hon skulle somna, tog som jag trodde lite lä tre tid att som a eftersom hon redan sovit en stund tidigare.

När jag kom hem satt några och kikade på film med pappan och några kikade på bompa på datorn. Jag hade lite ont efter promenaden och lade mig på sängen och fick otroligt nog ligga där från 14.30 till 16.45!!! Towe kom då och då och gjorde mig sällskap och jag både halvsov och sov om vart annat, blir så när det är liv och rörelse omkring :).
Det var så skönt att bara fö slappa och efter dessa tidiga morgnar när Ninni vaknat strax efter 05.00 så behövdes det :).

Upp och laga middag, äta, barnen städade på rummet, fick lite glass innan pyjamas och tandbortning. Lite bompa innan läggning vid 19.15.

Jonna och Casper fick se halv 8 hos mig och sen nattade jag Ninni som somnade för en liten stund sen, de andra barnen hade inte somnat innan 20.00 när jag lade Ninni men somnade väldigt snart efter lite skönsång av mamman (Hahaha!!! Drömma kan man).

Göran är på bandy och jag ska mysa ner mig i soffan med några jordgubbar och lite choklad! Vardagslyx :) ibland får man göra så!

Puss puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus