Hudmottagningen...

Igår var Melvin och träffade en läkare på HC i Svenstavik, hon ringde hud i stan och vi fick en tid redan kl 08.30 idag!

Göran och Melvin åkte hemifrån vid 07.00, jag klev upp ned dem och åt frukost, barnen vaknade en efter en och fick också frukost i form av flingor och mjölk.

Åter till Melvin... Chefsläkaren på hud tyckte inte att det såg ut som skabb utan eksem, eksem som troligtvis orsakas av hand molusk attack både under armen samt i skrevet...

Han kikade för säkerhets skull med förstoringsglas och stark lampa, han är den av läkarna som är specialiserad just på snabb och han hittade inget.
Men han nämnde att skabben kan ju leva upp till 4 veckor efter behandlingen men kan inte föröka sig då de blivit skadade/missbildade och det har bara gått tre veckor för oss.

Han sa även att man kan ju inte vara helt 100% säker men som det ser ut nu så ser det inte alls ut som skabb och då måste vi ju lita på det!

Så nu kan vi pusta ut, ska smörja utslagen med cortison i 2 veckor.

Även om jag nu kan pusta ut så känner jag inte att jag kan släppa det helt... Men eftersom han inte alls har någon klåda på nätterna (som han hade innan första behandlingen i januari) så känner jag mig lite lugnare i alla fall :).

Melvin var den som klev upp först av alla i morse och förvånade oss rejält med att själv plocka fram kläder och klä på sig utan att vi sagt något och inom 5 min efter att han klivit ur sängen!

Spionglasögonen skulle absolut med ;P.
Sååå redo för en dag i staden med pappan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus