Tripp till Sveg!

I brist på något att göra så tog jag barnen och åkte till Sveg igår. Jonna och Casper var på skolan så de följde inte med, efter skolan så jag Jonna med kompis och Casper hemma. Göran hade möte med arbetsförmedlingen på förmiddagen och sen följde han med Robert och Angelica till stan och handlade.

Vi klev upp rätt tidiga och frukosten var äten redan 07.00 och barnen gick till bussen en kvart tidigare.
Morgonen kändes som den gick ganska långsamt men vi tog det lugnt under tiden jag väntade på att få kontakt med folket i Sveg.

När det väl var bestämt att vi skulle åka och allt var packat så skulle jag bara få på barnen kläder (två av dem satt fortfarande i pyjamas), packa ut oss i bilen, stanna på affären och handla, åka till skolan och lämna nyckel, mata Theo i bilen utanför skolan och slutligen tanka och 11.40 var vi äntligen på väg!

Vi filade när vi kom fram, barnen lekte först inne sen blev det en promenad till Dollar där Melvin för övrigt fick ett frispel och jag fick springa och jaga honom där inne!!!
Sen var det lek ute, jag bjöd på några godisbitar innan middagen (inte så smart) som pappa för övrigt pepprade lite väl mycket ;P så barnen åt mest mos och vi fick smaska massa korv och broccoli.

Efter middag blev det ytterligare lite lek i h städning innan vi strax efter 20.00 satt i bilen på väg hem.

Huvudattraktionen idag var delvis Theo då det var första gången de träffade honom och passade såklart på att mysa lite extra då de hanns med. Annars var det full fart i lagom mängd hela dagen, inga direkta sura miner och inget tjafs (förutom på Dollar) så det var ju bra.

Nu är en ny dag, det blev lite sent igår men barnen gick snällt och lade sig när vi kom hem.
Vi ska strax äta frukost och börja denna dag.
Göran är lite trött idag, Ninni vaknade och skrek någon gång efter 03.00 i natt och vägrade somna om vad han än gjorde. Hilma och Towe hade också vaknat tidigare men som ser snabbt om här i sängen bredvid mig.

Det är Älg Hälga i Svensta i helgen så vi får se om vi åker dit och kikar lite, Jonna har match i Klövsjö idag men hon känner sig lite tidig (tussig) och har börjat snöra (snora) så hon får och ville hoppa det idag :/...

Nu vill Theo äta :)

Puss puss, bjuder på Theo

Lite mer korrigeringar (blir tokigt när man skriver från mobilen ;P)


Kommentarer
Postat av: Moffa/Pappa

Det var trevligt att ha er här, många kramar fick vi och till och med Ninni bjöd på en kram... Ska försöka få tummen ur och ta en helg uppe hos er snart!

Kram på er alla! <3

2013-08-31 @ 14:43:52
URL: http://patetiskabloggen.blogg.se
Postat av: Nena

Ha ha ha - ursäkta att jag skrattar, men jag antar att du skrivit det här inlägget på mobilen? :D
Tycker lite synd om Jonna som känner sig lite tidig och har börjat snöra :D skorna eller? ;)

Härligt inlägg på alla sätt :D <3

2013-08-31 @ 16:34:05
URL: http://boerjesdotterblogg.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus