Bättre :)

Dagen idag har varit bättre, skrev en lista vid frukosten som innehöll det som jag vill/tycker ska göras. Mest för mig själv så jag minns allt! Men Göran hakade på och vi hann med en del punkter :). Långt ifrån alla men jag satte det som en veckoplan. 

I övrigt så har det varit väldigt dåligt tryck på vattnet här i flera dagar, vi felanmälde i fredags men det började några dagar innan. Dåligt tryck och ibland inget vatten alls :(...
Måste säga att det är ganska jobbigt då barnen ska duscha och bada, Meja tyckte det var jättetråkigt att det tog sååå lång tid att få lite vatten i badkaret!

Vet ju heller inte om det är ofarligt att köra tvätt och diskmaskin när tryckt är dåligt!? Men diskas måste det ju och tvättas också så någon maskin blev det. 

Innan middagen lyckades Ninni köra ner hela huvudet i toastolen då hon enligt Hilma skulle spotta i toaletten... Göran tyckte hon luktade konstigt i håret och det luktade toa! Bläää!!! Blev ett bad till innan dagen var slut!

Theo har varit vaken hela kvällen... Han sov nog för länge i morse, 9.30!
Men det var ju lite mysigt det också, bara det inte blir en vana ;P

Förra veckan var jag Theo och Casper på skolan och kollade på avslutningen för Kulturskolan som Jonnas och Mejas klass haft nu i vår och jag hade bara tagit med en blöja till Theo som såklart bajsade... och det var inte lite...
Efter vi tvättat av bajs och kläder fick han låna Mejas tröja :)



<3




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus