Känner mig lycklig!

Idag har varit en underbar dag! Batterierna är laddade och jag känner mig lycklig, har inte mått så här bra på länge och jag hoppas att det håller i sig!
 
Dagen började med att jag vid 08.30 tog med mig Ninni och Theo och åkte till Svenstavik, hem till Angelica, parkerade bilen packade ur vagn och barn sen gick vi mot familjecentrum för en träff med föräldragruppen och andra mammor och pappor. Trevligt även demma gång, fina Annika var där med Victory också.
 
När familjecentrum stänkte vid 13.00 klädde vi på våra små troll och traskade ner på byn för lite mjölk och sen hem till Angelica, vi möttes av Robert som saknat sin lilla familj (Angelica och Liam).
Vi intog köket och ett varsit glas vatten, satte och och pratade massa goja om både det ena och det andra, stackars Robert som fick stå ut med att höra diverse tjejproblem ;).
 
När Ninni vaknade strax efter 15.00 packade jag in oss i bilen för att åka hem, snabbt stopp på Dollar för julklappspapper (9 rullar och 80 ettiketter) samt ett stopp i Åsarna för att hämta ut paket från Ellos.
 
När jag kom hem och hade tagit in både barn vagn och packning så satt min fina familj i soffan och kikade på film med pappan, film på barnen som vi själva filmat. favoriten är ett att Melvins skrikutbrott för några är sen ;D.
 
Jag knatade direkt in i köket och stökade ihop middagen, fick vara där helt själv i lugn och ro nästan hela tiden och det var sååå skönt att för en gång skull slippa hålla koll på allt annat än maten som man lagar! Tackade barnen för det sen när de satt sig vid det dukade bordet också. Det är viktigt att vis uppskattning tycker jag.
 
Vi åt, barnen hjälptes åt att duka av, Meja bad om att få plocka i diskmaskinen, sen lekte de innan det var dags att städa som de för övrigt gjorde utan protester innan julkalendern :O.
 
Jag och min älskade, underbara man och pappa till våra underbara barn latade oss på sängen med Theo och Ninni, Towe var också där en sväng, vi pratade, skrattade (jag fick några skrattanfall) myste, pussades, busade med barnen och bara va för en stund.
 
Vid 20.30 var alla barnen nattade sen en stund, Theo hade just somnat. Göran och casper klädde på sig för att åka iväg, varför så sent!? Jo de ska gå på premiären av filmen "Hobbits 2" eller vad den heter och den startade kl 23.59!
 
Jag smög in till Ninni, satte på henne en ny blöja då hon tagit av sig den, jag gick ner och eldade, fixade fika, kröp upp i soffan och kikade på en film, det blev "LOL" och den var riktigt bra tycker jag! Önskar att jag kunde vara en sån mamma för mina barn, tja inte allt som hon gjorde men bandet mellan henne och dottern! Något att jobba mot :).
 
Theo vaknade till och ville tutta lite extra, typ 3 ggr somnade han i min fam och vaknade lika snabbt när jag lade ner honom men tillslut efter knappt 1 timma sov han gott igen, han behövde nog bara lite extra närhet <3.
 
Nu är filmen slut, jag har kikat lite på faceook, borstat tänderna och tittat till barnen, skrivit några rader här och nu är det dags att gå och lägga sig...
 
Hoppas verkligen att denna känsla som jag har i kroppen nu kommer att hålla i sig och att detta år slutar på topp och att nästa år blir ett riktigt bra år!
 
Tacka alla ni som förgyllde min dag och tack älskling för att jag fick komma iväg och för att du finns här för och med mig, du gör mig hel, på riktigt!!!
 
Puss å godnatt på er alla fina där ute <3
 
Ps. Detta blev min facebook status ikväll;
 
Vilken underbar dag!!! Bästa dagen på sjukt länge, känner mig så lycklig!
Tack fina Angelica och Annika Valdén för att ni är så härliga och du också Robert för att du är så rolig . 
Tack Göran för att du gör mig hel och för att jag fick komma ifrån idag och sen komma hem till vår underbara "lilla" familj som vi skapat genom vår kärlek till varandra <3. Jag älskar dig så det gör ont!
Våra 8 små troll kan driva oss till vansinne men jag älskar dem sååå otroligt mycket! Ikväll lät de mig avsluta denna underbara dag i lugn och ro framför en bra film och lite lyxigt fika <3. Bara Theo som hade svårt att komma till ro, han ville bara snutta 4 ggr men inget gnäll, bara mys ...<3
Avslutningsvis så saknar jag och tänker på dig Tina och lilla fina Märtis <3 . Även du pappa, lillebror Jacob, mamma och Mysan <3

Kommentarer
Postat av: Hege

Aaaaw mysigt :) håper du får en fin førjulstid og riktig god jul. det fortjener du :)

2013-12-12 @ 21:40:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus